Τόσο θα κοστίσει στον Ρονάλντο η στρατηγική υπεράσπισης για τις κατηγορίες περί βιασμού

Τόσο θα κοστίσει στον Ρονάλντο η στρατηγική υπεράσπισης για τις κατηγορίες περί βιασμού

Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τις καταγγελίες βιασμού.

Ένα εκατομμύριο δολλάρια, πρόκειται να κοστίσει η στρατηγική υπεράσπισης του Κριστιάνο Ρονάλντο, απέναντι στις καταγγελίες για τον βιασμό της Κάθριν Μαγιόργκα το 2009 και των άλλων κατηγοριών που προέρχονται από το δικαστήριο της Νεβάδα.

Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, σημειώνοντας ότι ο διάσημος Πορτογάλος, είναι αναγκασμένος να βασιστεί σε μια στρατιά πλουσίων επαγγελματιών.

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα, θα φέρει νέα στοιχεία στο φως, αφού σημειώνει το BBC, θα γίνουν αποκαλύψεις με περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία.

Η Gazzetta Dello Sport υπογραμμίζει ότι η Μαγιόργκα έπρεπε να κάνει μια λίστα με τα ονόματα όλων των προσώπων στα οποία είχε δώσει λεπτομέρειες για το βράδυ της 13ης Ιουνίου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως, σύμφωνα με την Sun, έχει αναθέσει την υπόθεση υπεράσπισης στο γραφείο Πέτερ Κρίστιανσεν στο Λας Βέγκας, αντί περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια. Εκεί θα δημιουργηθεί μία υπερ-ομάδα. Ανάμεσά τους, ένας ιατροδικαστής, ένας πρώην αστυνομικός και ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για να χειριστεί την υπόθεση με τα μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.