
Η ιστορία της δολοφονίας της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ γίνεται τηλεοπτική σειρά.
Η ιστορία της δολοφονίας της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, θα γίνει τηλεοπτική σειρά, μήνες μετά την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη του δολοφόνου της, Δανού εφευρέτη Πίτερ Μάντσεν.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς με τίτλο «The Investigation»θα υπογράφει ο Τομπίας Λίντχομ, ένας από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης δανέζικης τηλεοπτικής σειράς «Borgen».
Ο Λίντχολμ ανέφερε σε δελτίο τύπου στο οποίο αναγγέλλεται η τηλεοπτική σειρά ότι ο Μάντσεν “δεν θα συμπεριληφθεί ποτέ στη σειρά” και ότι θα επικεντρωθεί κυρίως στο θύμα, τους συγγενείς και τους φίλους της και στην έρευνα της αστυνομίας στην υπόθεση δολοφονίας της Κιμ Βαλ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πιστεύει ότι θα του δώσει 3 επιπλέον μονάδες: Κοντά στο μπαμ με Κασσελάκη
- Κρυφή δημοσκόπηση για Σαμαρά έκανε η κυβέρνηση: Τι ποσοστό έδειξε ότι παίρνει με το καλημέρα το νέο κόμμα
- Το ένα πρόσωπο δεν το περίμενε κανείς: Ανακοινώνει 3 πολύ δυνατές μεταγραφές το ΠΑΣΟΚ