Έτσι αγαπά το κάθε ζώδιο

Μακριά κι αγαπημένοι: Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια

Διαφέρουν στον τρόπο που δείχνουν την αγάπη τους.

Οι άνθρωποι αγωνίζονται εδώ και χιλιετίες να καθορίσουν την έννοια της αγάπης. Όλοι την σκεφτόμαστε λίγο διαφορετικά.

Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι πως η αγάπη υπάρχει περίπου όσο και η ανθρώπινη ύπαρξη και μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους.

Τι σημαίνει όμως αγάπη για κάθε ζώδιο;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τα πράγματα που κάνετε για να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο, ορίζουν το τι σημαίνει αγάπη για εσάς. Ανταγωνισμός, σπιρτάδα και ητετικές τάσεις, αυτά τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπετε την αγάπη και πάντα ψάχνετε τρόπους για να δείξετε στον σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε. Οι λέξεις δεν σημαίνουν πολλά για εσάς και περιμένετε να πράξει από τον σύντροφό σας, επίσης. Για να το θέσουμε απλά, επιθυμείτε η αγάπη σας να έχει ανταπόκριση.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όταν νιώσετε άνεση με ένα άτομο, νιώθετε αγάπη. Ο ρομαντισμός ισοδυναμεί με το να είσαι άνετος, επομένως ποτέ δεν συμβιβάζεσαι με το να θέλεις να είσαι για λίγο μόνος όταν βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου. Η ανασφάλεια μερικές φορές σε πνίγει και είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε σίγουροι για τον άνθρωπό σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι ειλικρινείς συνομιλίες και μερικά ρομαντικά λόγια σημαίνουν πολλά για εσάς. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι πολύ σημαντική για εσάς. Παρόλο που μερικές φορές δείχνετε ανεύθυνοι,κ είστε επίσης πρακτικοί και θέλετε να αναλύετε όλα όσα συμβαίνουν. Αυτό μπορεί να σας κάνει πολύ ομιλητικό και δύσκολα θα υπάρξει στιγμή που δεν θα υπάρχει σιωπή ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Όταν και οι δυο σας έχετε πάντα κάτι ενδιαφέρον να λέτε, αυτή είναι η αληθινή αγάπη για εσάς.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ως παθιασμένο και συναισθηματικό άτομο, σας αρέσει να βγαίνετε μόνο με τον σύντροφό σας επειδή αυτές είναι οι στιγμές που μπορείτε να αφεθείτε. Με έναν ανεμοστρόβιλο διαρκώς στη ζωή σας, το να βρείτε την αγάπη ισοδυναμεί με το να βρείτε κάποιον που σας βοηθά να νιώσετε ηρεμία. Χρειάζεστε κάποιον που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την σταθερότητα ακόμη κι όταν δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι πραγματική αγάπη για εσάς όταν θέλετε να περνάτε τον χρόνο σας μαζί του παρά να χαλαρώνετε σε μια παραλία.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όντας λίγο χαϊδεμένος, θα βρείτε την αγάπη σε έναν ακριβό τρόπο ζωής. Παρόλο που έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση, σας αρέσει όταν κάποιος σας κακομαθαίνει πηγαίνοντάς σας σε κομψά μέρη, σας κάνει δώρα – έκπληξη κ.α. Πιστεύετε, πως μερικές φορές είναι καλό να σας φροντίζουν. Περιμένετε πως η αγάπη είναι σαν μια ταινία που εστιάζει σε εσάς και είστε έτοιμοι να προσφέρετε το ίδιο είδος περιποίησης στον σύντροφό σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η ζωή και η αγάπη έχουν να κάνουν με τις μικρές χειρονομίες μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Θέλετε να δείχνετε στοργή στον σύντροφό σας όποτε είναι δυνατόν. Απολαμβάνετε τις απλές χαρές όπως το να παρακολουθείτε τηλεόραση στον καναπέ με ένα κουτί έτοιμου φαγητού. Η αφοσίωση είναι σημαντική για εσάς και είστε εντάξει αν ξέρετε ότι ο σύντροφός σας θα είναι εκεί σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Χωρίς ηρεμία, δεν μπορεί να υπάρχει αγάπη για εσάς. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα άτομο που να συνδέεται με την ψυχή σας και που σας αφήνει με ένα αίσθημα ηρεμίας. Η παρουσία του σάς κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας σε αυτό το σύμπαν. Οι μεταμεσονύκτιες συνομιλίες χαζεύοντας τα αστέρια, σας κάνουν να νιώθετε βαθιά συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Απλά και μόνο η ιδέα της αγάπης σας ενθουσιάζει πιστεύετε ειλικρινά ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις που θα έχετε στη ζωή σας. Αγαπάτε την αγάπη με τον σύντροφό σας. Οι σχέσεις είναι τεράστια υπόθεση για εσάς και ποτέ δεν συμβιβάζεστε με τη δέσμευσή σας σε κάποιον. Λατρεύετε την αγάπη με ένα άτομο που σας κάνει να γελάτε, με τον οποίο κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και έχετε ένα αίσθημα κοινής ευθύνης για τον άλλον.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όντας τόσο έντονα ανεξάρτητος όσο εσείς, δεν υπάρχει τίποτα που να σας κάνει να νιώθετε τόσο εγκλωβισμένος. Ωστόσο, εξακολουθείτε να είστε πολύ σοβαροί για την αγάπη. Πιστεύετε πως η αγάπη σας θα είναι καλύτερη από οτιδήποτε έχετε φανταστεί. Για εσάς, ο σύντροφός σας πρέπει επίσης να είναι ένας πολύ καλός φίλος. Θέλετε όλο το πακέτο: Τα αστεία, τα κοινά σχέδια για το μέλλον και τις περιπέτειες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Για εσάς, η αγάπη σημαίνει κάτι παραδοσιακό. Ακριβώς όπως είστε τόσο υπεύθυνοι για την ζωή, ζυγίζετε τα πάντα προτού νιώσετε κάτι για κάποιος. Θέλετε να χτίσετε παραδόσεις με τον σύντροφό σας. Τα απλά και μικρά πράγματα, όπως ένα δείπνο κάθε Παρασκευή, οι διακοπές μία φορά τον χρόνο, οι βραδινές εξόδους μια φορά την εβδομάδα κλπ είναι απαραίτητα για εσάς, καθώς σας κάνουν να νιώθετε ότι οι δυο σας είστε οικογένεια.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η κατανόηση είναι το βασικό στοιχείο για την αγάπη. Το άλλο πρόσωπο πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσει τις πτυχές της προσωπικότητάς σας που παραμένουν ένα μυστήριο σε όλους τους άλλους εκτός από αυτούς. Η κριτική σκέψη και η δίψα της γνώσης σας οδηγούν και έτσι, ακόμα και στην αγάπη, περιμένετε έναν σύντροφο με τον οποίο μπορείτε να μάθετε όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Η αγάπη είναι σαν ένα παζλ που θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, ψάχνοντας την λύση.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η ιδέα της αγάπης έρχεται από κάθε νέο βιβλίο που διαβάζετε. Με την αυξημένη σας ευαισθησία και ευγένεια, ακόμα και ο ορισμός της αγάπης εστιάζει στη δημιουργικότητα και την τέχνη. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή και αυτό μπορεί να διαπιστωθεί με τους καλλιτεχνικούς τρόπους με τους οποίους δείχνετε την αγάπη σας. Η αγάπη σας βοηθά να ζήσετε αρμονικά και να νιώσετε σαν να είστε εκεί που πρέπει να είστε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.