Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει: «Η εικόνα που είχα ήταν ότι ο Παντελής…»

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει: «Η εικόνα που είχα ήταν ότι ο Παντελής...»

Η Μίνα Αρναούτη λέει ότι είχε μια ζωή πριν και μια ζωή μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και το βαρύ τραυματισμό της ίδιας και της συνεπιβάτιδας Φρόσως Κυριάκου.

Τριάντα δυο μήνες μετά την τραγική μέρα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, η Μίνα Αρναούτη έχει δικαιωθεί αφού δεν οδηγούσε εκείνη το μοιραίο αυτοκίνητο. Η γυναίκα που συγκέντρωσε τα περισσότερα μηνύματα μίσους γύρω από τις τελευταίες στιγμές του πιο δημοφιλούς τραγουδιστή της γενιάς του εξομολογείται τη ζωή της με 15 εγχειρήσεις και ομολογουμένως μεγαλύτερη ψυχραιμία από όση θα περίμενε κανένας.

«Η εικόνα που είχα ήταν ότι ο Παντελής δεν ήταν μεθυσμένος» επαναλαμβάνει και ξαναλέει ότι λίγα λεπτά πριν τρακάρουν φόρεσε τη ζώνη αφού του είχε πει να μη τρέχει. «Δεν έδειξε να ακούει, και ένιωθα ότι επιτάχυνε κιόλας».

«Όσοι με ξέρουν απορούσαν πως συνέβη αυτό με μένα μέσα» προσθέτει λέγοντας ότι είναι από αυτούς που δε μπαίνουν σε αυτοκίνητα μεθυσμένων οδηγών και όλοι οι φίλοι της και γνωστοί το ήξεραν.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη λίγους μήνες νωρίτερα είχαν καταθέσει αγωγή αποζημίωσης στη Μίνα Αρναούτη και της ζητoύσε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους. Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μήνες μετά με τη σειρά της θα προβεί σε αγωγές εναντίον όσων την δυσφήμισαν λέγοντας ότι ψευδομαρτύρησε ή πήρε μέρος στη «δολοφονία» Παντελίδη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.