Δεν άντεξε η αγάπη τους: Οριστικός χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Δεν άντεξε η αγάπη τους: Οριστικός χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Ακόμα και αν αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz πλέον δεν είναι μαζί.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την Κλέλια Μενελάου που παρά τον μεγάλο έρωτα που έζησαν για 3 χρόνια αποφάσισαν τελικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. O δημοφιλής ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τα κενά της σχέσης τους και έτσι εδώ και λίγο καιρό είναι singles.

Σύμφωνα με την εξομολόγηση της όμορφης Κλέλιας στην εφημερίδα «Real» o χωρισμός τους είναι οριστικός αφού η απόσταση στάθηκε αφορμή και αιτία του να μην είναι πια μαζί. Η Κλέλια τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα ενώ ο Παναγιώτης ταξιδεύει συνεχώς εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να φαίνονται τον περασμένο Οκτώβρη όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην Κύπρο για τη δουλειά της. Οι μέρες περνούσαν και το ζευγάρι έδινε μεγάλη μάχη για να σώσει την τρυφερή σχέση του κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν μπόρεσε να συμβεί.

Πλέον, και οι δύο έχουν αφοσιωθεί στα επαγγελματικά τους με τον ηθοποιό να συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Επιστροφή» και την χορεύτρια να ετοιμάζει τα επόμενα χορευτικά της βήματα.

Δεν άντεξε η αγάπη τους: Οριστικός χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζΜπο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.