Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Έχασα όλη μου την περιουσία, τα πάντα!»

Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Έχασα όλη μου την περιουσία, τα πάντα!»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη για την οικονομική καταστροφή που υπέστη.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πιστεύετε θα ήταν όλα αλλιώς, αν ζούσε σήμερα ο Γερμανός;

Ξεκάθαρα, θα ήταν. Καταρχήν, όλοι το ξέρετε, ότι καταστράφηκα οικονομικά. Αν ζούσε ο Φρέντυ, δεν θα επέτρεπε να γίνει αυτό. Εγώ εγκλημάτησα κατά του εαυτού μου, έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου. Πούλησα τη σχολή μου στη Γλυφάδα σε έναν ακατάλληλο άνθρωπο, ο οποίος την πήρε, έκανε μία εταιρία, κι έβαλε το όνομά μου ως οικονομική διαχειρίστρια. Εγώ δεν ήξερα καν τι σήμαινε αυτό, και επί τρία χρόνια ζούσα δύο οικογένειες. Η κολλητή μου φίλη, κατέστρεψε τη σχολή, πήρε τα παιδιά πίσω από την πλάτη μου και την πήγε αλλού. Φαλίρισα και πούλησα το ένα μου σπίτι, αυτό που μου χάρισε ο Φρέντυ στο Μάτι – έχασα όλη μου την περιουσία. Αν ζούσε ο Φρέντυ, δεν θα με άφηνε καν να πουλήσω το οτιδήποτε.

Πόσα χρήματα χάσατε;

Τα πάντα! Έχασα όλη μου την περιουσία, ό,τι είχα, κι έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή.

Επομένως, σήμερα, δουλεύετε για να ζείτε. Έχετε ανάγκη τη δουλειά, έτσι δεν είναι;

Έχω ένα σπίτι και μία σύνταξη από τον Φρέντυ. Δεν μπορώ, όμως, να έχω τη ζωή και την άνεση που είχα κάποτε, σε καμία περίπτωση. Αλλά, δεν το έβαλα κάτω και, μέσα μου, ακόμα και σήμερα, επικαλούμαι τον Φρέντυ, τον ευχαριστώ και τον μνημονεύω κάθε μέρα.

Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Έχασα όλη μου την περιουσία, τα πάντα!»

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.