Κόλλημα δίχως προηγούμενο: Εδώ και 37 χρόνια τρώει πίτσα κάθε βράδυ!

Κόλλημα δίχως προηγούμενο: Εδώ και 37 χρόνια τρώει πίτσα κάθε βράδυ!

Ένας άνδρας 41 ετών αγαπάει την πίτσα λίγο... περισσότερο από το φυσιολογικό.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, τρώει πίτσα κάθε βράδυ εδώ και 37 χρόνια!

Θα περίμενε κανείς πως για να υπάρχει ποικιλία και να μην τις βαριέται, θα επέλεγε διάφορους συνδυασμούς: Μαργαρίτα, special, ζαμπόν-μπέικον ή μπάρμπεκιου… Λάθος. Η επιλογή του είναι συγκεκριμένη: σάλτσα τομάτας και τυρί.

Ο 41χρονος, Μάικ Ράμαν μίλησε για αυτό του το κόλλημα στο podacast «New Theory», ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Τότε δοκίμασε για πρώτη φορά και έκτοτε κόλλησε, τρώγοντας για μεσημεριανό ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και το βράδυ πίτσα.

Αυτό συνεχίστηκε σε όλη την παιδική και την εφηβική του ηλικία, μέχρι που έπιασε δουλειά, με αποτέλεσμα για 10 χρόνια να τρώει και για μεσημεριανό πίτσα. Ευτυχώς τώρα έχει επιστρέψει πίσω στο σάντουιτς με το φυστικοβούτυρο.

Σε ερώτηση για το αν έχει φάει ποτέ κάτι άλλο για βραδινό, η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική, ενώ όταν ο  Tom Λα Βέκια τον ρώτησε τι έγινε στον γάμο του, απάντησε: «Έφαγα πίτσα. Όπως πίτσα έτρωγα και στην Αρούμπα που πήγε για μήνα του μέλιτος», είπε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.