Το μεγάλο επιχειρηματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη

Το μεγάλο επιχειρηματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη

Μια σημαντική επένδυση σκοπεύει να κάνει η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, παρουσιάστρια ετοιμάζεται να επενδύσει στον Παρνασσό σε μια ξενοδοχειακή μονάδα σε συνεργασία με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη σκεφτόταν καιρό τώρα να κάνει μια τέτοια κίνηση αλλά θεώρησε πως τώρα ήταν η σωστή περίοδος για να το κάνει και να τολμήσει αυτό το νέο ξεκίνημα.

Η επένδυση της Ελένης θα είναι αρκετά μεγάλη και μαζί με τον αγαπημένο της θέλουν να φτιάξουν μια ξενοδοχειακή μονάδα στα πρότυπα του Onar στην Άνδρο με επίκεντρο τον αγροτουρισμό. Το ζευγάρι ήδη συζητάει σοβαρά για την αγορά μιας μεγάλης έκτασης κοντά στην Αράχωβα που σιγά σιγά θα μεταμορφώσει σε μεγάλη φάρμα με αγροτικές δραστηριότητες.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού σκοπεύει να δημιουργήσει ένα συγκρότημα κατοικιών σαλέ που θα περιλαμβάνει επίσης στάβλους για ιππασία, εκτροφείο ζώων, τυροκομείο.

H Eλένη Μενεγάκη λατρεύει τη φύση και ήθελε πολύ να τολμήσει κάτι τέτοιο εδώ και καιρό. Από τότε που γνώρισε τον Μάκη η Ελένη άλλαξε αρκετές συνήθειες στη ζωή της και ήρθε πιο κοντά στη φύση. Όποτε επισκέπτεται την Άνδρο και τα Άχλα η Ελένη περνάει αρκετές ώρες στους κήπους που έχουν στο ξενοδοχείο, μαζεύει λαχανικά και φρούτα και προσπαθεί να μαγειρεύει όσο το δυνατόν πιο υγιεινά.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η Ελένη φροντίζει πολύ τη διατροφή της και έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ έχει προσθέσει και τη γυμναστική στη ζωή της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.