Το αποφάσισαν! Το επόμενο βήμα στην σχέση τους κάνουν Παπαπέτρου – Πρέλεβιτς!

Το αποφάσισαν! Το επόμενο βήμα στην σχέση τους κάνουν Παπαπέτρου - Πρέλεβιτς!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν ένα βήμα περισσότερο στην προσωπική τους ζωή είναι οι Άννα Πρέλεβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να αποφεύγουν τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις και να μην δίνουν τροφή για σχόλια όμως ο έρωτάς τους όλο και μεγαλώνει. Το 28χρονο μοντέλο έχει βρει στο πρόσωπο του 24χρονου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού όλα όσα ονειρευόταν και κάθε στιγμή μαζί του είναι μαγική. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Ιωάννη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να μείνει κάτω από την ίδια στέγη. Η ερωτική τους φωλιά βρίσκεται στο ψυχικό και παρά τις φήμες για σχέδια γάμου κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους. Ο ένας απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (η Άννα συμφώνησε να βρίσκεται στην νέα εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο νέο κανάλι) πάντα βρίσκουν χρόνο για τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.