H παίκτρια που τρέλανε τους κριτές του Voice (ΒΙΝΤΕΟ)

H παίκτρια που τρέλανε τους κριτές του Voice (ΒΙΝΤΕΟ)

H Χρύσω Δημήτρη αππό την Κύπρο άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή του Voice!

Το Voice είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει κάθε φορά που παίζεται στη μικρή οθόνη, αφού η αλήθεια είναι πως έχει εξελιχτεί σε μια αγαπημένη συνήθεια.

Χτες το βράδυ, η 37χρονη Χρύσω Δημήτρη από την Κύπρο ανέβηκε στη σκηνή του, επιλέγοντας να τραγουδήσει ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, το «Φως» και έκανε με μεγάλη ευκολία και τις τέσσερις καρέκλες των coaches να γυρίσουν σχεδόν από την αρχή – ο Κώστας Μαραβέγιας ήταν ο τελευταίος που πάτησε το κουμπί του.

Και φυσικά τα σχόλιά τους ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. «Δεν ξέρω από εδώ και πέρα τι να γίνει; Δηλαδή τι άλλο να σε ακούσουμε να τραγουδάς; Εγώ λέω να σου δώσουμε το βραβείο και να φύγεις. Φέρτε το αμάξι. Φέρτε το συμβόλαιο», ήταν τα λόγια του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος θέλησε την κερδίσει από τον Σάκη Ρουβά, τονίζοντας πως ήδη έχει στην ομάδα του μια φωνή που θα την κοντράρει στα battles.

Η Χρύσω μετά από αρκετή σκέψη έκανε την επιλογή της και πλέον ανήκει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο Πάνος Μουζουράκης όμως δεν άφησε ασχολίαστη την εξέλιξη αυτή που δεν του άρεσε καθόλου, υποστηρίζοντας πως θα περιμένει τα battles για να του την κλέψει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.