Τρόμος στον Έβρο μετά τις δολοφονίες των τριών γυναικών

Τρόμος στον Έβρο μετά τις δολοφονίες των τριών γυναικών

Δίπλα από τη σορό της 35χρονης γυναίκας που σφαγιάστηκε οι αστυνομικοί βρήκαν ένα στοιχείο άκρως σημαντικό.

Το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα σε μία από τις σορούς, των τριών δολοφονημένων γυναικών στον Έβρο, περιμένουν οι αρχές να «μιλήσει» και να δώσει κρίσιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση του πρωτοφανούς εγκλήματος. Οι αστυνομικοί ελπίζουν να ρίξει φως και το μαχαίρι στρατιωτικού τύπου που βρέθηκε στο σημείο. Στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανίχνευση γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» αναμένεται επίσης να ζητηθεί η συνδρομή και των τουρκικών αρχών στο πλαίσιο της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας, στην προσπάθεια να λυθεί το μυστήριο αναφορικά με τα κίνητρα και την ταυτότητα των δραστών. Τα σενάρια είναι πολλά για την ώρα και ο φόβος στο χωριό της τριπλής δολοφονίας διάχυτος. Έγκλημα τιμής για προσωπικές ή οικογενειακές διαφορές, έγκλημα θρησκευτικού φανατισμού, αντεκδίκηση για μη πληρωμή των διακινητών και άλλες εκδοχές είναι πάνω στο τραπέζι.

Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της μεγαλύτερης γυναίκας, ηλικίας περίπου 35 ετών και μάλιστα ήταν ακόμα σε λειτουργία. Φως αναμένεται να ρίξουν το μεσημέρι και τα πορίσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν στο νοσοκομείο Αλεξανδούπολης.

Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά με τα ρούχα τους ενώ από την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν γύρω τους άλλα στοιχεία. Αν και οι τρεις γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά, η νεκροτομή θα διερευνήσει το ενδεχόμενο να είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Πάντως, το κίνητρο της ληστείας έχει αποκλειστεί, καθώς πάνω τους βρέθηκαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, όχι όμως και ταυτότητές τους με αποτέλεσμα να παραμένουν άγνωστες προς το  παρόν άγνωστα τα στοιχεία τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.