
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφει έναν άνδρα από τη Γεωργία ο οποίος βρίσκει ξανά τον σκύλο του στον δρόμο, τον οποίο έψαχνε τα τελευταία τρία χρόνια.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 62χρονος Γεωργιανός αναζητούσε τον σκύλο του από το 201, έψαχνε στους δρόμους της Τιφλίδας και είχε βάλει σε πολλά σημεία ανακοινώσεις.
Μετά από τρία χρόνια ο σκύλος εντοπίστηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης από δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος ειδοποίησε τον 62χρονο.
Ο Γκιόργκι Μπερεζιάνι πήγε να βρει τον αγαπημένο του σκύλο με το όνομα «Jorge», το γλυκό τετράποδο αρχικά δεν τον αναγνωρίζει, αλλά μόλις αντιλαμβάνεται ποιος είναι πέφτει στην αγκαλιά του.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Στρατηγική απόφαση Τσίπρα με το βλέμμα στη ΔΕΘ
- Σαρωτικά μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια: Για ποιους ισχύει η πλήρης απαγόρευση που περνάει η κυβέρνηση
- Επιμένει για Μπέζο ενόψει εκλογών…