Απίστευτο σκηνικό στο Πρωινό: Παραλίγο ατύχημα με το αυτοκίνητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό στο Πρωινό: Παραλίγο ατύχημα με το αυτοκίνητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανα πράγματα έγιναν σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό του Πρωινού!

Έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα σε τηλεοπτικά πλατό, αλλά αυτό που έγινε το πρωί της Πέμπτης, στο Πρωινό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Η Φαίη Σκορδά έδινε δώρο στους τηλεθεατές ένα μικρό echo αυτοκίνητο, το οποίο όπως έλεγε, μπορούν να οδηγήσουν, ακόμη και όσοι δεν έχουν πιάσει τιμόνι με τα χέρια τους.

Και ο Άρης Καβατζίκης φάνταζε ως το καλύτερο παράδειγμα, που θα μπορούσε να αποδείξει του λόγου το αληθές. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν οδηγεί, αλλά η Φαίη Σκορδά τον έβαλε στη θέση του οδηγού, ώστε να δείξουν στο κοινό πόσο εύκολη είναι η οδήγησή του δώρου. Αλλά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Και η παρουσιάστρια παραλίγο να πάθει… εγκεφαλικό!

Κι αυτό, διότι ο συνεργάτης της πάτησε τέρμα το γκάζι και το μικρό αυτοκίνητο έφυγε απότομα, σκορπώντας αρχικά αναστάτωση στο πλατό. Ευτυχώς, φρέναρε εγκαίρως κι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο μεταξύ, όταν πήγαν σε διαφημίσεις, τα μικρόφωνα παρέμειναν ανοιχτά και ακούστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να λέει: «Ξεκόλλα ρε! Μην του λες μαλ…ς». Και κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το σκηνικό – παρωδία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.