Ελένη Λιάσκα: Δεν θα πιστεύετε πού ζει πλέον η «Γωγώ» από το «Καφέ της Χαράς»

Ελένη Λιάσκα: Δεν θα πιστεύετε πού ζει πλέον η «Γωγώ» από το «Καφέ της Χαράς»

Την Ελένη Λιάσκα τη γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από το «Καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός υποδύθηκε με επιτυχία την «Γωγώ» και έγινε ευρέως γνωστή.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν την έχουμε δει σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Η ηθοποιός μίλησε στην Espresso και στην Κλάρα Ασημακοπούλου για τη στροφή 180° που έκανε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι έγινε μετανάστρια για χάρη του έρωτα.

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου! Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι πολύ συναισθηματική και ρομαντική, και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα», ανέφερε η Ελένη Λιάσκα.

Η ζωή στην Μόσχα δεν είναι εύκολη. Η ηθοποιός εξομολογείται: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Ενώ μιλάω άπταιστα αγγλικά και ιταλικά, τα ρωσικά με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30° Κελσίου! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για μια Ελληνίδα; Πλέον φοράω τα πάντα για να βγω έξω! Βέβαια επειδή έχω φετίχ με τα καπέλα και τους σκούφους, έχω βρει τρόπο να αξιοποιήσω τη μεγάλη συλλογή μου».

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να αφήσει την τέχνη της υποκριτικής στη Ρωσία. «Από μικρή ήθελα να κάνω καριέρα ηθοποιού. προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στ’ αγγλικά για την ώρα. Επίσης κάνω μαθήματα ψυχολογίας, γιατί μου αρέσει πολύ και εύχομαι να καταφέρω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ και η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πρόσφατα πάντως επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Μη με ξυπνάς» του Σάκη Αναγνώστου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.