Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Κακοποιήθηκα όταν ήμουν 17 ετών» (ΦΩΤΟ)

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη, στο TV Έθνός.
Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Κακοποιήθηκα όταν ήμουν 17 ετών» (ΦΩΤΟ)

Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε για τον ρόλο της και τις εξελίξεις στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνοµα”, ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 17 ετών είχε πέσει θύμα ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης.

“Το είχα βιώσει, το είχα ζήσει αυτό σε μικρή ηλικία, σε ηλικία 17 ετών. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτά πρέπει να λέγονται, και αν τύχει κάποιο κορίτσι και το διαβάσει, πρέπει να μιλήσει. Ένας λόγος που απάντησα είναι αυτός, επειδή κάτι τέτοια πρέπει να σταματήσουν να είναι ταμπού, να το φωνάζουν, να ζητούν βοήθεια”, είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Και πρόσθεσε: “Έκανα ασφαλιστικά μέτρα όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν. Όταν το βιώνεις, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, γι’ αυτό υπάρχει και η ψυχολογική βία, εκτός από τη σωματική. Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό είναι εκτός των δυνατοτήτων μου και ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, όμως μπορώ να το σταματήσω και να του δώσω να το καταλάβει, γιατί ήταν καθαρά ψυχολογικά τα αίτια του άλλου ανθρώπου. Η ζήλια δεν ήταν μόνο ζήλια, υπήρχαν ψυχολογικά θέματα. Όλοι μπορούν να ζηλέψουν, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Εκεί ξύπνησα, ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και απλά συνήλθα και κατάλαβα τι γίνεται, ότι δεν είναι δικό μου λάθος. Δυστυχώς, είναι κρίμα να συμβαίνει σε ευάλωτες ηλικίες”.

Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Κακοποιήθηκα όταν ήμουν 17 ετών» (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ