Όλες οι λεπτομέρειες για την στυγερή δολοφονία στην καφετέρια του Ηρακλείου – Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει!

Όλες οι λεπτομέρειες για την στυγερή δολοφονία στην καφετέρια του Ηρακλείου – Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει!

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της καφετέριας στο Ηράκλειο και αποτυπώνουν καρέ-καρέ τη σφαγή της άτυχης 53χρονης.

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της, αλλά ήταν αδύνατον να τα καταφέρει.

Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντάς της, το λαιμό. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν μαρτυρικός και αναπόφευκτος.

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, μητέρα τριών παιδιών, έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Κόρη της, ήταν και η Κωνσταντίνα Παγάνη που είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του – μια από τις κόρες της άτυχης γυναίκας – για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε τη μάνα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι αυτό. Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην καφετέρια που εργαζόταν.

Η κόρη του θύματος στην Τατιάνα Στεφανίδου
Η κόρη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε ότι δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».

«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Για πραγματική σφαγή μιλούν οι αστυνομικοί κάνοντας λόγο για απίστευτο μίσος καθώς κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα. Στη συνέχεια έφυγε και πέταξε το μαχαίρι στα Ταμπακαριά ενώ πήγε στο σπίτι του και άλλαξε παντελόνι. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ομολόγησε τα πάντα ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει το όπλο.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.