Grey’s Anatomy: Πότε θα τελειώσει η θρυλική σειρά

Grey’s Anatomy: Πότε θα τελειώσει η θρυλική σειρά

Η Έλεν Πομπέο δεν έχει διευκρινίσει πότε θα ολοκληρωθεί η δημοφιλής τηλεοπτική ιατρική σειρά "Grey's Anatomy" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού της αμερικανικής σειράς του ABC Grey’s Anatomy βρέθηκαν σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, όταν είπε ότι μπορεί να είναι έτοιμη να κρεμάσει «την ιατρική στολή της» μετά το τέλος της 16ης σεζόν. Γεγονός που θα σήμαινε και το τέλος της διετούς επέκτασης του συμβολαίου της Έλεν Πομπέο.

Η δημιουργός του Grey’s Anatomy, Σόντα Ράιμς, επισήμανε ότι μαζί με την Έλεν Πομπέο θα αποφασίσουν από κοινού πότε θα τελειώσει η σειρά και η 48χρονη ηθοποιός επανέλαβε ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

«Είναι κάτι για το οποίο η Σόντα Ράιμς και εγώ θα αποφασίσουμε μαζί», δήλωσε η Έλεν Πομπέο στο ET. «Το έκανα εδώ και πολύ καιρό και με ανησυχεί, αλλά οι θαυμαστές είναι απλά τόσο παθιασμένοι με τη σειρά».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός απέδωσε στους τηλεθεατές τη συνέχιση της σειράς και την αναζωογόνηση της αγάπης της για τον χαρακτήρα της Μέρεντιθ Γκρέι, τον οποίο υποδύεται από το 2005.

Όταν συναντάς ανθρώπους που περνούν γεγονότα στη ζωή τους και λένε ότι η σειρά τους παρηγορεί, είτε έχουν καρκίνο, είτε είναι θύματα κακοποίησης, είτε βρίσκονται σε περιθωριοποιημένη κοινότητα – παρ’ όλο που είναι ανόητη σαπουνόπερα – όταν γνωρίζεις ότι αγγίζεις πραγματικά τους ανθρώπους και τους κάνεις να αισθάνονται καλύτερα, έχει νόημα, σημείωσε. Ως ηθοποιοί, αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να λέμε ιστορίες και αυτές οι ιστορίες να αγγίζουν τους ανθρώπους, ανέφερε.

Τι είναι εκείνο που θα οδηγήσει την Έλεν Πομπέο και τη Σόντα Ράιμς να αποφασίσουν να τερματιστεί τελικά η σειρά;

«Νομίζω ότι οι θαυμαστές θα μας ενημερώσουν» εξήγησε. «Όταν τα νούμερα τηλεθέασης αρχίσουν να υποχωρούν και το κοινό δεν θα παρακολουθεί, οι άνθρωποι δεν θα είναι τόσο παθιασμένοι γι ‘αυτό… θα είναι καιρός να το αποφασίσουμε” σημείωσε.

Το Grey’s Anatomy εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα στην 15η σεζόν του, με μέσο όρο τηλεθέασης 7 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.