Φόβος και τρόμος η συμμορία που σταματάει χτυπάει οδηγούς και αρπάζει χρήματα και αντικείμενα!

Φόβος και τρόμος η συμμορία που σταματάει χτυπάει οδηγούς και αρπάζει χρήματα και αντικείμενα!

Τέσσερις ληστείες έκαναν οι δράστες μέσα σε λιγότερο από μια ώρα καθώς «χτύπησαν» δυο νταλίκες, σταμάτησαν Ι.Χ. εν κινήσει και επιτέθηκαν σε υπάλληλο στο προαύλιο εταιρείας.

Η συμμορία βγήκε στο δρόμο τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 05:00. Οι τέσσερις δράστες έβαλαν αρχικά στο στόχαστρο δυο οδηγούς νταλίκας που είχαν κάνει το λάθος να παρκάρουν στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Σοχού στον Ασπρόπυργο.

Οι ληστές αιφνιδίασαν τους οδηγούς και με την απειλή αντικειμένων τους ανάγκασαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Στη συνέχεια οι δράστες άρπαξαν τα κινητά των δυο οδηγών και άνοιξαν την χώρο με τα εμπορεύματα και άρπαξαν και κάποια από αυτά.

Οι τέσσερις ληστές που σύμφωνα με τη μαρτυρία των θυμάτων είναι Ρομά δεν σταμάτησαν εκεί.

Μπήκαν στο δικό τους αυτοκίνητο και συνέχισαν αναζητώντας και άλλα θύματα. Στο δρόμο τους, σε κοντινή περιοχή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, βρέθηκε ο οδηγός ενός Ι.Χ. Οι δράστες τον ανάγκασαν να σταματήσει το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και όσα χρήματα είχε μαζί του.

Η συμμορία των τεσσάρων ωστόσο δεν σταμάτησε ούτε εκεί. Οι ληστές επέστρεψαν προς την περιοχή του Σοχού και περνώντας έξω από μια εταιρεία είδαν έναν υπάλληλο να παρκάρει το αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκαν στο πάρκινγκ της εταιρείας και του επιτέθηκαν.

Και σε αυτή την περίπτωση άρπαξαν κινητό και χρήματα και έσπευσαν να απομακρυνθούν…

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.