Υπόθεση Λαγούδη: «Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει»

Υπόθεση Λαγούδη: «Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει»

Δήλωση με την οποία επιτίθεται σε όσα ΜΜΕ τον καταδικάζουν σχετικά με την υπόθεση Λαγούδη έκανε ο γιατρός.

Για πρώτη φορά, ο άνθρωπος που διάφορα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα τον θέλουν να κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην πιθανή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη, παίρνει θέση γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, σε ό,τι τον αφορά.

Ο γιατρός κάνει λόγο για κανιβαλισμό μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία τον καθιστούν ένοχο, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα ψευδή και ανυπόστατα.

Τις δηλώσεις κάνει στο agriniopress.gr, μέσω του δικηγόρου του, Στράτου Καράτσαλου.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μετά την πρόσφατη είδηση πως ασκήθηκαν διώξεις σε βάρος αγνώστων. Από την περασμένη Παρασκευή διακινείται η ανεπίσημη πληροφορία πως μια τουλάχιστον δίωξη , για ηθική αυτουργία, προσωποποιήθηκε.

Δεκάδες μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως η δίωξη προσωποποιήθηκε και αφορά τον γιατρό.

Ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή στοχοποιείται για την υπόθεση θανάτου της αδικοχαμένης Ειρήνης, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του και δηλώνει πως ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.