Casual και… αξύριστος σε έξοδό του ο Αλέξης Τσίπρας – Που πήγε με τη Μπέτυ Μπαζιάνα (ΦΩΤΟ)

Casual και... αξύριστος σε έξοδό του ο Αλέξης Τσίπρας - Που πήγε με τη Μπέτυ Μπαζιάνα (ΦΩΤΟ)

Χαλαροί και με casual ντύσιμο, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Άλσος Στρατού για την τελευταία μέρα του Σπούτνικ Festival.

Με τζιν παντελόνι και ελαφρώς αξύριστος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο επισκέφτηκε την τρίτη και τελευταία μέρα του, το βράδυ της Κυριακής. Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Με τζιν, μπλε πουκάμισο και αμάνικο μπουφάν, ο πρωθυπουργός έφτασε στο χώρο του φεστιβάλ το βράδυ της Κυριακής. Τζιν με μπότες ως το γόνατο και σκούρο μπουφάν επέλεξε η Μπέτυ Μπαζιάνα, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να κάνει τη βόλτα του στο χώρο του φεστιβάλ.

Δεν ήταν μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα που έδωσαν το παρών στην τελευταία μέρα του Σπούτνικ Festival. Εκεί ήταν επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και πολλοί άλλοι.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2150015048350099&type=1&l=197a85daa7

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.