Ντελιβεράς έφτυσε σε πίτσα και τώρα αντιμετωπίζει φυλάκιση 18 χρόνων (BINTEO)

Ντελιβεράς έφτυσε σε πίτσα και τώρα αντιμετωπίζει φυλάκιση 18 χρόνων (BINTEO)

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 18 χρόνια φυλάκισης είναι ο ντελιβεράς που έφτυσε πίτσα πριν την παραδώσει σε πελάτη.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Τουρκία, τον περασμένο Μάρτιο, όταν η κάμερα μιας πολυκατοικίας έπιασε στα… πράσα έναν άνδρα να φτύνει μία πίτσα πριν την παραδώσει.

Φαίνεται πως κάποιος ήθελε να εκδικηθεί κάποιον άλλον, καθώς το εκνευριστικό στιγμιότυπο που ήρθε από τη γειτονική Τουρκία δεν είχε καμία άλλη λογική εξήγηση.

Ο ντελιβεράς μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, βγάζει το κινητό του κι αρχίζει να τραβάει βίντεο. Ωστόσο, λίγο μετά ανοίγει το κουτί και αρχίζει να φτύνει την πίτσα.

Ο νεαρός ντελιβεράς κατηγορείται ότι «θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων», η οποία φέρει ποινή φυλάκισης από δύο έως 15 έτη, ενώ αντιμετωπίζει και την κατηγορία για «παραποίηση των αγαθών», το οποίο φέρει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών εώς τριών ετών.

Παρ’ όλα αυτά ο ντελιβεράς δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν έφτυσε την πίτσα και ότι την άνοιξε μόνο για να την ελέγξει, καθώς κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της υπέστη ένα ατύχημα.

«Άνοιξα το κουτί της πίτσας για να ελέγξω αν υπήρχει κάποιο πρόβλημα, για να ελέγξω αν η πίτσα ήταν ακόμα άθικτη», δήλωσε ο ντελιβεράς στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο, ενώ οι ιατροδικαστές μιλούν για υψήλο κίνδυνο εκδήλωσης ασθένειας από την πίτσα.

https://www.facebook.com/NTV/videos/10160238209300343/

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.