Πάτρα: Έπαθε σοκ η μάνα μόλις διαπίστωσε τι ακούμπησε το 20 μηνών μωρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έπαθε σοκ η μάνα μόλις διαπίστωσε τι ακούμπησε το 20 μηνών μωρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μητέρα βρισκόταν σε παραλία της Ροδινής στην ανατολική πλευρά στην Πάτρα, μαζί με το μόλις 20 μηνών παιδί της. Κάποια στιγμή τα χαμόγελα πάγωσαν...

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (07-10-2018) σε παραλία της Ροδινής στην ανατολική πλευρά στην Πάτρα. Γνωστή Πατρινή έπαιζε στην ακροθαλασσιά με τον μόλις 20 μηνών γιο της, πετώντας πέτρες στη θάλασσα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Το νήπιο βρήκε μια πέτρα, αρκετά μεγάλη και προσπάθησε να την πετάξει στη θάλασσα. Ηταν βέβαια αρκετά βαριά για την ηλικία και τη μυική του δύναμη.

Η μητέρα του έτρεξε κοντά του για να τον βοηθήσει -καθώς βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά- και αυτό που είδε στα χέρια του, δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Το μικρό παιδί κρατούσε μια οξειδωμένη χειροβομβίδα του Β παγκοσμίου πολέμου, τύπου MILS, την οποία είχε ξεβράσει η θάλασσα στην παραλία!

Η μητέρα του νηπίου πανικόβλητη άρπαξε τη χειροβομβίδα και την πέταξε μακρυά τους.

Αμέσως κάλεσε το λιμενικό, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και εξέτασαν τη χειροβομβίδα, κάνοντας ταυτόχρονα έρευνα στην περιοχή για ενδεχόμενη ύπαρξη και άλλων επικίνδυνων ευρημάτων.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.