Ντέρμπι χωρίς νικητή στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι χωρίς νικητή στο ΟΑΚΑ

Από έναν βαθμό πήραν ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι δύο ομάδες παρέμειναν στην 3η θέση με 13 βαθμούς. Ο αγώνας, τον οποίο διηύθυνε ο Δανός Κριστόφερσεν, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Κώστας Φορτούνης με πανέμορφο γκολ στο 58ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά του Μπακασέτα λίγο πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (77′ Μπογέ), Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (60′ Μοράν), Γκάλο, Κλωναρίδης (50′ Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Λιβάγια.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (82′ Τουρέ), Χριστοδουλόπουλος (74′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν (85′ Γκερέρο)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβαλε με 2-0 την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα παιχνίδι με περιορισμένη ποιότητα και λίγες αξιόλογες φάσεις.

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 16′ ο Μαουρίσιο με δυνατό βολέ και το δεύτερο ο Κρέσπο στο 90′ με κεφαλιά (η μπάλα βρήκε και στον Γκαρός, αλλά η Super League χρέωσε το γκολ στον Ισπανό αμυντικό του «Δικεφάλου του Βορρά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ζαμπά (72′ Καρέλης), Μπίσεσβαρ (87′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (80′ Ακπόμ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Ναδάλες (68′ Σικαμπάλα), Τζανετόπουλος, Βαφέας, Στάθης, Κονέ, Κοντοές, Ντ’ Ούρσο, Τριάδης (86′ Γκαρός), Μάντζιος, Μπεντινέλι (58′ Γκίνο)

Την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που τον διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης στη Super League (με «συγκάτοικο» τον ΠΑΟΚ) σημείωσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Στον αγώνα της 6ης ημέρας οι γηπεδούχοι επικράτησαν του αντιπάλου τους χάρη σε τέρμα του κορυφαίου σκόρερ τους, Ευθύμη Κουλούρη στο 38΄ και παρέμειναν στην 1η θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ υπέστη την 4η ήττα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης (71΄ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (63΄ Ούμπιντες), Μούγιακιτς (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (46΄ Κάστρο), Σκόνδρας, Κακουμπά, Λίλα, Μυστακίδης (58′ Αθανασιάδης), Νικολιάς, Βιντάλ, Ξύδας (63΄ Κρίζμαν).

Δεν ανέδειξε νικητή των ντέρμπι ουραγών μεταξύ της Λαμίας και του ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νέιρα στο 62΄ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Μπαράλες στο 80΄. Η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση με 3 βαθμούς και ο ΟΦΗ στην 15η με 2 βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (60΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54΄ Καραμάνος), Μπερτόλιο (70΄ Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83΄ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Κοροβέσης, Νέιρα (72΄ Παπαστεριανός), Πλατέλλας, Βουό, Αραβίδης (60΄ Ντίνας).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.