Στραγγίζουν λίμνη στη Γερμανία για την εξιχνίαση εγκλήματος

Στραγγίζουν λίμνη στη Γερμανία για την εξιχνίαση εγκλήματος

Η γερμανική αστυνομία ευελπιστεί να βρει στοιχεία νεαρής γυναίκας που αγνοείται από το 1993 και για τον λόγο αυτό θα στραγγιστεί η λίμνη Τίτιζε στην επαρχία Όστερχολτζ.

Πιστεύουν ακόμα ότι μπορεί να βρουν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για το έγκλημα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η γυναίκα ίσως δολοφονήθηκε με όπλο που ο ύποπτος πήρε από τον πατέρα του δύο χρόνια πριν το συμβάν.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι η εξαφανισμένη γυναίκα δολοφονήθηκε από 58χρονο άνδρα, που ζούσε μαζί της την περίοδο της εξαφάνισής της. Σύμφωνα πάντα με τα σενάρια γύρω από την εξαφάνισή της, η νεαρή γυναίκα φέρεται να σχεδίαζε να τον εγκαταλείψει, κάτι που μπορεί να αποτέλεσε το κίνητρο για το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το «άδειασμα» της λίμνης μπορεί να πάρει μέχρι και πέντε ημέρες, ενώ τα 35 εκατ. λίτρα νερού θα κατευθυνθούν σε γειτονική λίμνη. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα το νερό θα μεταφερθεί πίσω στη λίμνη.

Επίσης, όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο NDR, ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της γυναίκας ψαράδες βρήκαν πλαστική σακούλα στη λίμνη με καλλυντικά, οδοντόπαστα και δαχτυλίδι αρραβώνων που ανήκε στην αγνοούμενη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.