Βίντεο σοκ: Άνδρας σπρώχνει 91χρονο στις ράγες του μετρό!

Βίντεο σοκ: Άνδρας σπρώχνει 91χρονο στις ράγες του μετρό!

Στην δημοσιότητα ήρθε βίντεο στο οποίο άνδρας σπρώχνει τον πρώην επικεφαλής του Eurotunnel στις ράγες του υπόγειου σιδηροδρόμου στο Λονδίνο.

Πολύ σκληρές εικόνες δείχνει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές και δείχνουν έναν άνδρα να προσπαθεί να σκοτώσει τον 91χρονο πρώην επικεφαλής του Eurotunnel στις ράγες στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου.

Ο Πολ Κρόσλεϊ, 46 ετών, έσπρωξε τον Σερ Ρόμπερτ Μάλπας στις ράγες στο σταθμό Marble Arch λίγο αφότου προσπάθησε να σκοτώσει κι έναν άλλον επιβάτη, τον Τομπίας Φρεντς.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο δράστης σπρώχνει τον 91χρονο στις ράγες, ένα λεπτό πριν φτάσει το τραίνο στο σταθμό. Ο Μάλπας σώθηκε από τον Γάλλο δάσκαλο Ελ Χουσανί, που μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά του και μπήκε στις ράγες για να τον διασώσει.

Ο Κρόσλεϊ δικάστηκε και καταδικάστηκε από τις αρχές για δύο απόπειρες δολοφονίας.

Λίγο πριν σπρώξει τον 91χρονο, ο Κρόσλεϊ προσπάθησε να ρίξει με παρόμοιο τρόπο τον Φρεντς, ο οποίος κατάφερε να ανακτήσει την ισορροπία του με τη βοήθεια των παρευρισκομένων.

Το περιστατικό έγινε στις 27 Απριλίου.

Ο Κρόσλεϊ υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος της πράξης του ήταν ότι δεν είχε καθόλου ύπνο, ενώ στα 17 του διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια.

Σύμφωνα με όσα είπε στους ενόρκους, την προηγούμενη μέρα είχε πάρει κοκαΐνη και ένιωθε παρανοϊκά, καθώς προσπαθούσε να πάει στο West End να πάρει καφέ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.