Που πας βρε Ντόναλντ Τραμπ; Ανεβαίνει στο Air Force One με κολλημένο χαρτί τουαλέτας στο παπούτσι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Που πας βρε Ντόναλντ Τραμπ; Ανεβαίνει στο Air Force One με κολλημένο χαρτί τουαλέτας στο παπούτσι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει από το πρωί, το βίντεο όπου ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάζεται στο προεδρικό του αεροσκάφος, καθώς όλα τα βλέμματα τραβά το χαρτί τουαλέτας που έχει κολλήσει στο παπούτσι του.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος όλη την εβδομάδα πάει από πολιτεία σε πολιτεία των ΗΠΑ, δίδοντας ομιλίες, φαίνεται πως είχε μία πολύ ντροπιαστική στιγμή το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρότσεστερ της Μινεσότα καθώς ανέβαινε τις σκάλες για να επιβιβαστεί στο Air Force One.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος όλη την εβδομάδα πάει από πολιτεία σε πολιτεία των ΗΠΑ, παραδίδοντας ομιλίες φαίνεται πως είχε μία πολύ ντροπιαστική στιγμή το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρότσεστερ της Μινεσότα καθώς ανέβαινε τις σκάλες για να επιβιβαστεί στο Air Force One.

Ετσι, λοιπόν, όσο κι αν ήθελε να ανεβεί την σκάλα άνετος και με αέρα Προέδρου, το χαρτί τουαλέτας που κόλλησε στην σόλα του και δεν έλεγε να ξεκολλήσει, του χάλασε εντελώς το image.

Οπως είναι φυσικό το βίντεο έχει γίνει το απόλυτο viral της ημέρας, έχοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια views στο Twitter.

Αυτό μάλιστα που έκανε τους χρήστες αναρωτιούνται είναι πως ο Τραμπ δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όσο ανέβαινε τις σκάλες, πράγμα που κάνει το περιστατικό ακόμη πιο αστείο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.