Ήττα για τον Ολυμπιακό από τη Μίλαν

Ήττα για τον Ολυμπιακό από τη Μίλαν

Έμεινε από δυνάμεις.

Μέσα σε εννέα λεπτά ο Ολυμπιακός κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα 3-1 από τη Μίλαν για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να προηγηθεί στο 14ο λεπτό με τον Γκερέρο και μέχρι το 70ο λεπτό είχε τους τρεις βαθμούς στα χέρια του.

Η είσοδος του Τσαλχάνογλου άλλαξε την εικόνα της Μίλαν που ισοφάρισε με κεφαλιά του Κουτρόνε στο 70′ ενώ πέρασε μπροστά με τον Ιγκουαΐν στο 76ο λεπτό. Ο Κουτρόνε με το δεύτερό του τέρμα στο 79′ διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (54′ Κουτρόνε), Καστιγιέχο (54′ Τσαλχάνογλου), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Μπίλια, Ροντρίγκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Κούτρης, Μιράντα, Σισέ, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ναουέλ (72′ Ποντένσε).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπέτις επικράτησε με 3-0 της Ντουντελάνζ. Τα γκολ για την ισπανική ομάδα πέτυχαν Σανάμπρια (56′), Λο Σένσιο (80′) και Ερέρα (88′).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου
1. Μίλαν 6β. (4-1)
2. Μπέτις 4β. (3-0)
3. Ολυμπιακός 1β. (1-3)
4. Ντουντελάνζ 0β. (0-4)

Η επόμενη αγωνιστική (25/10)
Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός
Μίλαν – Μπέτις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.