«Καρφιά» Χατζηνικολάου για Σπυράκη λόγω Ζάεφ

«Καρφιά» Χατζηνικολάου για Σπυράκη λόγω Ζάεφ

Δεν άφησε ασχολίαστη τη συνάντηση της ευρωβουλευτού με τον Ζόραν Ζάεφ.

Ούτε ότι ήταν τυχαία η συνάντηση της Εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ αλλά ούτε τις ερμηνείες που δίνει από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση πιστεύει ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, όπως είπε στον «αέρα» της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της FAZ για τις παρασκηνιακές επαφές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, αλλά και της εξηγήσεις της κ. Σπυράκη, ανέφερε χαρακτηριστικά στη χθεσινή του εκπομπή στον Real FM:

«Είναι το μεγάλο θέμα της παραπολιτικής επικαιρότητας. Και βέβαια οι ερμηνείες πολλές. Η πλευρά της κυβέρνησης αποκαλεί υποκριτική αυτή τη συνάντηση, λέει ότι αποδεικνύει την υποκρισία της ΝΔ και τη διγλωσσία της. Η κυρία Σπυράκη ισχυρίζεται ότι έπεσε πάνω του τυχαία, βγήκε για καφέ και έπεσε πάνω στον Ζάεφ. Δεν πιστεύω κανέναν από τους δύο, ούτε το τυχαίο του πράγματος, που επικαλείται η κυρία Σπυράκη, το θεωρώ παρά πολύ…, δηλαδή τόσο τυχερή; Τόσο τυχερή ρε Μαρία; Βγήκες βόλτα και έπεσες πάνω στον Ζάεφ; Αλλά δεν πιστεύω από την άλλη πλευρά τις ακραίες ερμηνείες, ότι η Σπυράκη βρέθηκε μπροστά στον πρωθυπουργό της γείτονος χώρας και είπε τα αντίθετα από ό,τι λέει δημόσια η ΝΔ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.