Πλήρωσε με τη ζωή της τη βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών

Πλήρωσε με τη ζωή της τη βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών

Νεαρή Βρετανίδα πέθανε μετά από χειρουργείο ανόρθωσης γλουτών, που έγινε σε χώρα του εξωτερικού όπου η επέμβαση στοιχίζει λιγότερο...

Εντός του 2019 θα ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας, το ονομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Είναι, μάλιστα, η δεύτερη Βρετανίδα που χάνει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, η 29χρονη Βρετανίδα Λιχ Κέιμπριτζ, έπαθε τρεις καρδιακές προσβολές μετά από αντίστοιχη επέμβαση ανόρθωσης γλουτών σε ιδιωτική κλινική στην Τουρκία.

Η Βρετανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών, προειδοποίησε ότι η βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών, είναι η πιο επικίνδυνη από όλες τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Υπολογίζεται πως καταλήγει μια γυναίκα στις 3.000 λόγω επιπλοκών.

Η βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών, είναι χειρουργική επέμβαση αυξητικής, κατά την οποία αφαιρείται λίπος από άλλα μέρη του σώματος και τοποθετείται στα οπίσθια.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ διασήμων, στάρλετ και σελέμπριτις, μεταξύ των οποίων η Κιμ Καρντάσιαν.

Αρκετές γυναίκες επιθυμώντας να αποκτήσουν τους στρογγυλούς γλουτούς των σταρ, επιλέγουν χώρες όπου γίνονται φτηνές επεμβάσεις και σε κάποιες περιπτώσεις καταλήγουν στο χειρουργικό κρεβάτι. Η πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου είναι η πνευμονική εμβολή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.