Πασίγνωστος ηθοποιός έχει να δει την κόρη του έξι χρόνια

Πασίγνωστος ηθοποιός έχει να δει την κόρη του έξι χρόνια

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού UsWeekly, ο Τομ Κρουζ αρνείται να δει την κόρη του Σούρι από το 2013, δηλαδή έναν χρόνο μετά το διαζύγιο με τη μητέρα της.

Παρά το γεγονός ότι, έχει το δικαίωμα να συναντά δέκα ημέρες τον μήνα την 12χρονη πλέον, Σούρι -την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Κέιτι Χολμς- ο Κρουζ επιλέγει να μην βλέπει το παιδί, επειδή η μικρή δεν ασπάζεται τη Σαϊεντολογία.

Ο Κρουζ και η τρίτη σύζυγος του, Κέιτι Χολμς πήραν διαζύγιο το 2012, μετά από έξι χρόνια γάμου, με την Χολμς να αναλαμβάνει την κηδεμονία της κόρης τους και τα τελευταία χρόνια να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί πατέρας και κόρη ήταν πριν από πέντε χρόνια, το 2013.

Ο Τομ Κρουζ παραμένει αφοσιωμένος στη σαϊεντολογία εδώ και δεκαετίες, από τότε που τον μύησε η πρώτη σύζυγος του, Μίμι Ρότζερς.

Μετά το διαζύγιο του με τη Ρότζερς, το 1990, παντρεύτηκε την Νικόλ Κίντμαν, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα.

Όταν χώρισαν, τα παιδιά παρέμειναν με τον πατέρα, ο οποίος και συνέχισε να τα μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της σαϊεντολογίας.

Τόσο η Κέιτι Χολμς όσο και η Νικόλ Κίντμαν συνέχισαν τη ζωή τους μακριά από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Πασίγνωστος ηθοποιός έχει να δει την κόρη του έξι χρόνια

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.