Ένα υπέροχο παιδί: μόλις 6 ετών, χωρίς μητέρα, φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα υπέροχο παιδί: μόλις 6 ετών, χωρίς μητέρα, φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινεί η ιστορία ενός 6χρονου κοριτσιού από την Κίνα, που φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της.

Πριν από δύο χρόνια ο πατέρας της είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το ταξί στο οποίο επέβαινε έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα χαντάκι, αφήνοντας τον 40χρονο άνδρα παράλυτο.

Δυόμιση μήνες μετά, η μητέρα της τους εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί της και το μεγαλύτερο γιο της και έκτοτε η 4χρονη ανέλαβε την καθημερινή φροντίδα του πατέρα της. Έτσι, ξυπνά κάθε μέρα στις 6 το πρωί αφιερώνοντας μία ώρα στις ασκήσεις μυών του πατέρα της. Στη συνέχεια αφού βεβαιωθεί ο μπαμπάς της έχει πλύνει τα δόντια και το πρόσωπό του φεύγει για το σχολείο. Όσο διάστημα λείπει, οι παππούδες της είναι εκείνοι που προσέχουν τον πατέρα της.

Αφού επιστρέψει από το σχολείο τον βοηθά να φάει βραδινό και να κινηθεί στο σπίτι με τη βοήθεια ενός χειροποίητου μηχανισμού που έφτιαξε ο παππούς της.

«Το να φροντίζω τον πατέρα μου δεν με κουράζει» λέει το μικρό κορίτσι σύμφωνα με την Daily Mail.

Η δυσκολότερη διαδικασία για τη μικρή είναι, σύμφωνα με τον πατέρα της, να τον μετακινεί στο σπίτι καθώς είναι πολύ πιο βαρύς από εκείνη, με αποτέλεσμα να πρέπει να βάλει όλη της την δύναμη προκειμένου εκείνος να φτάσει από το κρεβάτι στην αναπηρικό καροτσάκι.

Όσο για το αν της λείπει η μαμά της απαντά: «Όχι γιατί δεν νοιάζεται για τον μπαμπά. Μου λείπει όμως ο αδερφός μου».

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος σε δημοσιογράφους, η σύζυγος του 40χρονου του είπε πως θα πάει για λίγες μέρες στους γονείς της, παίρνοντας μαζί και τον μεγαλύτερο γιο τους και δεν επέστρεψε ποτέ.

Για να εξασφαλίσει επιπλέον έσοδα ο Τian έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Kuaishou, μία αρκετά δημοφιλή εφαρμογή στην Κίνα, όπου δημοσιεύει ζωντανά βίντεο από την καθημερινότητά τους, ελπίζοντας στην οικονομική βοήθεια αγνώστων.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.