Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν – «Ζει και είναι στην Πορτογαλία»

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν - «Ζει και είναι στην Πορτογαλία»

Μία δήλωση που αλλάζει τα πάντα.

Τάραξε τα νερά ο πρώην ντετέκτιβ Dave Edgar που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν και επί τρία χρόνια ερευνούσε την εξαφάνισή της.

Σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Sun φλοξενεί δηλώσεις του πρώην ντετέκτιβ ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος ότι το κορίτσι θα βρεθεί σώο στην Πορτογαλία, εκεί όπου χάθηκαν τα ίχνη της, «μπορεί να είναι οπουδήποτε, ωστόσο το ένστικτό μου λέει ότι είναι στην Πορτογαλία». Ανέφερε μάλιστα, ότι υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν ακριβώς τι έχει συμβεί στην Μαντλίν.

Τόνισε επίσης ότι: «Οι πιθανότητες να την έχει φυγαδεύσει κάποιος και να μην έχει εντοπιστεί είναι μικρός. Κάποιος στην Πορτογαλία γνωρίζει τι γίνει».

Ο ίδιος, μάλιστα, πέρυσι είχε αναφέρει ότι ο απαγωγέας της Μαντλίν προστατεύεται και ότι η εξαφάνισή της είχε οργανωθεί από ένα κύκλωμα παιδόφιλων.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα που ασχολείται με την υπόθεση, η οποία ονομάζεται Operation Grange είχε λάβει χρηματοδότηση 150.000 λίρες τον Μάρτιο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν κάνει αίτημα και για νέα χρηματοδότηση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.