Ο σκύλος του Βαρουφάκη «προκάλεσε» επεισόδιο με Καψή

Ο σκύλος του Βαρουφάκη «προκάλεσε» επεισόδιο με Καψή

Ο Παντελής Καψής πήγε για τρέξιμο στον Λυκαβηττό και όταν συνάντησε τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη... άναψαν τα αίματα!

Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή, τον Γιάνη Βαρουφάκη και το σκυλί του πρώην υπουργού Οικονομικών, έγινε γνωστό μέσω αναρτήσεων στο Facebook.

Όπως έγραψε ο Παντελής Καψής στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, είχε πάει για τρέξιμο στον Λυκαβηττό όταν είδε έναν σκύλο να τρέχει και να πέφτει με φόρα πάνω του. Διαπίστωσε ότι ο σκύλος ήταν του Γιάνη Βαρουφάκη!

«Όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωιστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε», περιγράφει ο δημοσιογράφος.

Η απάντηση του κ. Βαρουφάκη, προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ. Καψή ο οποίος κάλεσε τον συνομιλητή του να τον έχει με λουρί, για να λάβει την απάντηση «πώς αλλιώς θα μάθει;»

«Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης επίσης με ανάρτηση στο Facebook, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα με τον σκύλο του που ονομάζεται «Μόγλης», κατηγορώντας τον κ. Καψή για παράλειψη μίας «λεπτομέρειας».

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης, η πρώτη του αντίδραση μετά το συμβάν ήταν να ζητήσει συγγνώμη. «Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτοντας ότι “τον λόφο τον μοιραζόμαστε”», επισημαίνει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.