Το δράμα της Αθηνά Ωνάση – Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της

Το δράμα της Αθηνά Ωνάση - Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο καλούσε την ερωμένη του ακόμα και στους αγώνες της Αθηνά Ωνάση, όπως αποκαλύπτει ο Αλέξης Μανθεάκης.

Ο ίδιος είχε μάλιστα γράψει στο παρελθόν και ένα βιβλίο με τον τίτλο «Athina Onassis the red file» για τη σχέση του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με call girl, ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά.

«Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ» ισχυρίζεται η Βελγίδα καλλονή, με την οποία διατηρούσε σχέση ο Ντόντα, στο βιβλίο, και περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τις μυστικές συναντήσεις τους σε ξενοδοχεία. Μάλιστα, τεκμηριώνει τα λεγόμενά της παρουσιάζοντας μια σειρά από στοιχεία.

Τα στοιχεία του βιβλίου χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017.

Τώρα ο Αλέξης Μανθεάκης επανήλθε  μιλώντας στο περιοδικό People.

«Αρχικά ο Ντόντα ζήτησε διατροφή της τάξεως των 10.000 δολαρίων την ημέρα, ήτοι 3,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία δεν κατάφερε να πάρει, χάρη σε ένα φάκελο με στοιχεία που παρέδωσα στο δικηγόρο της Αθηνάς», ανέφερε.

Ο φάκελος περιείχε διακόσιες σελίδες με έγγραφα, φωτογραφίες, VIP εισιτήρια, αποδείξεις πολυτελών ξενοδοχείων, e-mails μηνύματα κ,λπ. και αποδείκνυαν τη σχέση που είχε ο Ντόντα με ένα call girl, ονόματι Nicole. Μάλιστα, ο Αλέξης Μανθεάκης αποκάλυψε ότι ο Ντόντα καλούσε τη Nicole ακόμη και στους αγώνες της Αθηνάς και την έβαζε να κάθεται κοντά της.

«Εκ των υστέρων και αφού μελέτησα τα στοιχεία, διαπίστωσα πως η σχέση του Ντόντα και της Νικόλ ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή του γάμου του με την Αθηνά, μέχρι και το 2014, όταν εκείνος της είπε να χωρίσουν.

Η Νικόλ, προκειμένου να τον εκδικηθεί, που την έδιωξε, με αναζήτησε και με βρήκε». Στη συνέχεια, ο Μανθεάκης επικοινώνησε με τον Τιερί Ρουσελ:

«Ακόμα δεν είχα δει τίποτα, ούτε φάκελος είχε έρθει στα χέρια μου. Εξήγησα απλά πως με βρήκε μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι ερωμένη εδώ και χρόνια με τον Ντόντα. Ο Τιερί δεν έδωσε σημασία. Ίσως δεν ήθελε να ανακατευτεί και το άφησε έτσι» εξηγεί. Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι το Μάιο του 2016, όταν η Αθηνά ζήτησε από τον Ντόντα να χωρίσουν.

«Με την Αθηνά δεν μιλούσαμε συχνά, διότι ο Ντόντα την είχε απομακρύνει από όλους μας. Παρ’ όλα αυτά, όταν έγινε γνωστό το θέμα του χωρισμού τους, οι δικηγόροι της Αθηνάς, γνωρίζοντας πως έχω τον περίφημο φάκελο, με κάλεσαν. Τους ξεκαθάρισα πως από εδώ και στο εξής θα έπρεπε να μιλάω κατευθείαν με την Αθηνά. Υστερα από δέκα λεπτά με κάλεσε η ίδια στο τηλέφωνο και τότε της είπα για πρώτη φορά πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τη σχέση του Ντόντα και της Νικόλ.

Μάλιστα της τόνισα πως όλο αυτό είναι μια δυσάρεστη και σκληρή ιστορία. “Θέλω να μάθω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια” ήταν η απάντηση της. Έτσι, ξεκίνησα να της λέω ορισμένα πράγματα από το τηλέφωνο. Κάθε φορά που της έλεγα και από ένα στοιχείο, άκουγα από την άλλη άκρη της γραμμή ένα “ωχ”», εξιστόρησε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.