Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Δευτέρα 1η Οκτωβρίου

Τι επιφυλάσσει η μέρα για όλα τα ζώδια.

Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος θεός βρίσκεται στον Ζυγό, καθιστώντας απαραίτητη τη συνεργασία. Το δούναι και λαβείν είναι το κλειδί για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Καρκίνο στην αρχή της ημέρας. Δεν θα προκύψουν προβλήματα στην πορεία σας, αντιθέτως θα βρεθούν λύσεις για κάθε σημείο που θα σας μπερδέψει! Το φεγγάρι από τον κάβουρα ρίχνει την εστίασή σας στον τομέα του σπιτιού, όπου αποζητάτε την άνεσή σας.

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα. Η ενέργεια θα αλλάξει, είναι η στιγμή για καινοτομίες και δημιουργικές δράσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα αποτελέσει πρόκληση. Οι ιδέες σας θα είναι αυτές που θα επιφέρουν αλλαγές!

Σήμερα Τετάρτη θα έχετε περισσότερα καθήκοντα ή κοινές ενέργειες με μια γυναίκα που ανήκει στην οικογένεια σας ή στον κύκλο των συγγενών σας. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που θα έχει σχέση με μια κόρη ή μια εγγονή.

Τυχόν ανησυχίες στο σπίτι σας θα προκύψουν ξαφνικά (αν προκύψουν) και θα είναι κάτι που δεν θα μπορείτε να προβλέψετε. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και επικοινωνία με κάποιον γνωστό ή φίλο από άλλο μέρος. Σήμερα, η τύχη θα ευνοήσει τους νεαρούς άνδρες που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Θα πρέπει όμως να τη χρησιμοποιήσουν με σύνεση!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Τετάρτη προετοιμαστείτε για μερικές εκπλήξεις. Αποφύγετε την απαισιόδοξη διάθεση και μη βλέπετε μόνο την αρνητική πλευρά όσων θα συμβούν σήμερα. Το μόνο που θα κάνουν οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι να σας βλάψουν, για αυτό αποφύγετε να τις ξεκινήσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να βάλετε τάξη σε ή να καθαρίσετε το σπίτι σας. Θα επικεντρωθείτε στην εκπλήρωση των παλιών σχεδίων και ιδεών σας. Μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα, αλλά δεν θα είναι κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οικονομικές υποθέσεις, για να διευθετήσετε πληρωμές ή για να λάβετε χρήματα. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες συναντήσεις, επισκέψεις και συγκεντρώσεις. Κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα ασφαλή για να μην χαθούν ή ξεχαστούν σε δημόσιους χώρους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, έχετε μπροστά σας μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα λόγω μιας ποικιλίας εμπειριών που θα αφήσετε πίσω σας. Είναι πιθανό να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες με άτομα νεότερης ηλικίας. Μην γυρίσετε την πλάτη σας σε ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου – είναι πιθανό να σας βλάψει. Η ημέρα υποδεικνύει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα μωρό.

Πηγή: astro-live

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.