Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή: Σκοτώθηκε όταν έπεσε τζάμι στο κεφάλι του

Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή: Σκοτώθηκε όταν έπεσε τζάμι στο κεφάλι του

Η τραγική ιστορία.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος στην περιοχή Vauxhall του νότιου Λονδίνου, όταν τζάμι έπεσε στο κεφάλι του, από ύψος περίπου 77 μέτρων.

Το τζάμι έφυγε από παράθυρο διαμερίσματος του 27ου ορόφου, πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών, που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Τάμεση.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως περνούσε από το σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή. Καθώς βάδιζε στο πεζοδρόμιο το πρωί της Τρίτης 2/10, δέχτηκε το σφοδρό χτύπημα και πέθανε ακαριαία. Μάρτυρας ανέφερε πως επρόκειτο για κάποιον περαστικό. Φαίνεται να ήταν εργάτης σε κοντινό εργοτάξιο.

Τα διαμερίσματα στο νεόκτιστο συγκρότημα μπορεί να κοστίζουν έως και 6 εκατομμύρια λίρες.

Εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 10.42 π.μ., με αναφορές για έναν τραυματισμένο άνδρα στο Albert Embankment. Ο άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός στο σημείο. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν οι συγγενείς του. Σε αυτό το πρώιμο στάδιο της έρευνας, πιστεύεται ότι χτυπήθηκε από κάτι που έπεσε από το κτίριο. Το Υπουργείο Υγείας και Ασφάλειας ενημερώθηκε. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.