Αρκίτσα: Στη φυλακή το «σατανικό» ζευγάρι

Αρκίτσα: Στη φυλακή το «σατανικό» ζευγάρι

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 56χρονος και η 46χρονη από την Αταλάντη, που συνελήφθησαν για τη δολοφονία τον περασμένο Ιανουάριο του 55χρονου Γερμανού κυνηγού σε περιοχή της Αρκίτσας, μετά τις απολογίες τους που διήρκεσαν συνολικά πάνω από 10 ώρες, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με την δικογραφία αντιμετωπίζουν τις κακουργηματικές πράξεις, ο μεν άνδρας της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και η δε γυναίκα για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Από την πολύμηνη δουλειά των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί πάρα πολλά στοιχεία, ανάμεσά τους τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κινήσεις λογαριασμών που είχε το θύμα στην Ελβετία, καθώς και ομολογίες, που «έκαιγαν» το σατανικό ζεύγος, το οποίο φέρεται να είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα του Γερμανού. Η δολοφονία μάλιστα περιγράφεται κι ως ιδιαίτερη σκληρή και από την ιατροδικαστική έκθεση, που έκανε λόγο για σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμό του θύματος.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν μπόρεσαν να τα αντικρούσουν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών που με ομόφωνη απόφαση, τους έκριναν προφυλακιστέους έως ότου οριστεί η τακτική δικάσιμος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.