Ροζ εκβιασμοί και μίζες – Καταγγελίες που σοκάρουν για καθηγητή (BINTEO)

Ροζ εκβιασμοί και μίζες - Καταγγελίες που σοκάρουν για καθηγητή (BINTEO)

Σηκώνεται η τρίχα με τις αποκαλύψεις.

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες φοιτητριών για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, που συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροληψία, καθώς φέρεται να αποσπούσε διάφορα ανταλλάγματα από σπουδαστές του Ιδρύματος, προκειμένου να περάσουν τα μαθήματά του.

«Δεν μπορούσες να περάσεις εύκολα τα μαθήματά του. Θα έδινες πάνω από πέντε, έξι, εφτά φορές. Για να μπορούσες να περάσεις στο μάθημά του με λιγότερες προσπάθειες θα έπρεπε ή να γνωρίζεις κάποιον γνωστό του ή να πας να κάνεις πρακτική στο λογιστικό γραφείο που είχε για ένα εξάμηνο ή να τον δωροδοκήσεις», ανέφερε μία φοιτήτρια του ΤΕΙ.

«Με έχει παρενοχλήσει σεξουαλικώς. Μία ημέρα μου είχε πιάσει την κουβέντα και ζήτησε από εμένα να βγούμε μαζί το βράδυ. Έλεγε “πόσο όμορφη είμαι”. Ο τρόπος που με κοιτούσε δεν ήταν όπως κοιτάει ένας καθηγητής μία φοιτήτρια. Ήταν σαν να με γδύνει με τα μάτια του», υπογραμμίζει μία άλλη φοιτήτρια.

«Το χειρότερο που μου είχε πει είναι ότι “εσύ συγκεκριμένα όσο είμαι εγώ εδώ πέρα αν δεν δουλέψεις για εμένα πτυχίο δεν θα πάρεις ποτέ, ανοιχτά μπροστά και σε άλλους φοιτητές”», σημείωσε μία άλλη φοιτήτρια του ΤΕΙ Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.