Θαύμα: Γλίτωσε από την καταστροφή της Ινδονησίας και γέννησε τρίδυμα

Θαύμα: Γλίτωσε από την καταστροφή της Ινδονησίας και γέννησε τρίδυμα

Έχασε το σπίτι της, κινδύνεψε η ζωή της, όμως λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό της Ινδονησίας έφερε στον κόσμο τρίδυμα.

Την ώρα που η χώρα της βιώνει μία ανείπωτη τραγωδία με περισσότερους από 1.200 νεκρούς από τον σεισμό και το τσουνάμι της Παρασκευής, μία γυναίκα στην Ινδονησία ζει το θαύμα της. Όχι μόνο γλίτωσε από την καταστροφή αλλά έφερε στη ζωή και τα τρίδυμά της λίγες ημέρες αφότου έχασε το σπίτι της.

Η γυναίκα και ο άνδρας της ζουν σε σκηνή και τα τρίδυμά τους, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, γεννήθηκαν με καισαρική τομή μετά την απομάκρυνση της μητέρας τους από την κατεστραμμένη περιοχή.

Την ώρα που η γη έτρεμε, η Atina και ο άνδρας της έψαχναν για ασφαλές νοσοκομείο στην περιοχή, για να γεννηθούν με ασφάλεια τα παιδιά τους. Οι καταστροφές όμως ήταν μεγάλες κι έτσι οι ασθενείς δέχονταν ιατρική φροντίδα στο ύπαιθρο.

Ο άνδρας της μετέφερε την Atina, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Sun, στο αεροδρόμιο, από όπου η Πολεμική Αεροπορία μετέφερε κατοίκους από τις πληγείσες περιοχές σε ασφαλή μέρη.

Έτσι το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε C-130 και μεταφέρθηκε στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, όπου η γυναίκα γέννησε μόλις λίγες ώρες αργότερα.

Και τα τρία νεογνά είναι εκτός κινδύνου και παραμένουν σε θερμοκοιτίδες.

Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.