Την κατηγορούν ότι θηλάζει δημόσια για να… κλέβει τους άνδρες τους!

Την κατηγορούν ότι θηλάζει δημόσια για να... κλέβει τους άνδρες τους!

Μια μητέρα, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι προσπαθεί να «κλέψει» άλλους άντρες θηλάζοντας σε δημόσιους χώρους, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της, στις οποίες θηλάζει το 2 ετών παιδί της.

Ο λόγος για την 39χρονη Reka Nyari, μια φωτογράφο από τη Νέα Υόρκη, η οποία αισθάνθηκε άβολα κατά τη διάρκεια πτήσης όταν μια γυναίκα της επιτέθηκε επειδή θήλαζε την κόρη της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nyari: «Με αποκάλεσε «αηδιαστική» εν μέσω πολλών άλλων βρισιών. Προφανώς, θεώρησε ότι προσπαθούσα να κλέψω τον άντρα της με το να θηλάζω ήσυχα το μωρό μου κατά της διάρκεια της προσγείωσης».

Μετά από αυτό το περιστατικό, η 39χρονη φωτογράφος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την επιροοή που έχει στους σχεδόν 31.000 ακόλουθους της στο Instagram, ώστε να δώσει ένα «μάθημα» στους επικριτές της.

Η ίδια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό πληθώρα επαγγελματικών φωτογραφιών, στις οποίες θηλάζει την δίχρονη κόρη της, σε διαφορετικές περιστάσεις.

Η ίδια, όντας ένθερμη υποστηρίκτρια του θηλασμού, δηλώνει: «Ο θηλασμός είναι φυσικός και τα στήθη μας έχουν φτιαχτεί για να ταϊζουμε τα μωρά μας. Το να συσχετίζουμε τον θηλασμό με το σεξ ή τη διαστροφή είναι ενοχλητικό. Θηλάζω το μωρό μου οπουδήποτε χρειάζεται να φάει. Πλέον που είναι μεγαλύτερη δεν συμβαίνει τόσο συχνά, αλλά όταν ήταν μωρό το έκανα παντού: σε εστιατόρια, σε καταστήματα, σε συσκέψεις, στον δρόμο, στο μετρό, παντού».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.