Η μάχη της διάσημης ηθοποιού με τον καρκίνο – Ανέβασε φωτογραφία στο instagram ζητώντας συμπαράσταση

Η μάχη της διάσημης ηθοποιού με τον καρκίνο - Ανέβασε φωτογραφία στο instagram ζητώντας συμπαράσταση

Η διάσημη ηθοποιός Μάρσια Κρος, της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Desperate Housewives», αποκάλυψε στο instagram ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Μάρσια Κρος εμφανίστηκε στο Instagram χωρίς τα μακριά της μαλλιά και αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενη που είμαι ζωντανή αλλά λυπημένη που έπεσαν τα μαλλιά μου και είναι τώρα ένα εκατοστό μακριά. Κανείς άλλος που έχασε τα μαλλιά του από καρκίνο; Μιλήστε μου… Σας νιώθω» σημείωσε η ηθοποιός και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση αυτή της ηθοποιού, τάραξε, όπως ήταν αναμενόμενο τους θαυμαστές της, που δεν είχαν ιδέα και εκείνη αναγκάστηκε να κάνει ακόμη δύο για να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Η μάχη της διάσημης ηθοποιού με τον καρκίνο - Ανέβασε φωτογραφία στο instagram ζητώντας συμπαράσταση

«Λυπάμαι πολύ που η ανάρτησή μου δεν ήταν σαφής. Είμαι σε ΜΕΤΑ καρκινικό στάδιο. Όλα καλά τώρα. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, όμως είναι ΥΓΙΗΣ, χαρούμενη και περισσότερο παρούσα και ευγνώμων από ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη σας», γράφει στην πρώτη.

«Αφού μοιράστηκα μια φωτογραφία μου εδώ και ξεστόμισα τις λέξεις #cancer και #hairloss, αισθάνθηκα απελευθερωμένη, απερίγραπτα ελεύθερη και παντελώς εγώ. Δεν αναρωτήθηκα πώς ή γιατί αυτή η απλή κίνηση μου έδωσε μια τόσο ισχυρή ώθηση, όμως ευχαρίστησα τον Θεό ή τον όποιον μου έδωσε την εσωτερική ώθηση να προχωρήσω μπροστά και να εκθέσω τον εαυτό μου! Σίγουρα δεν περίμενα τέτοια αγάπη και καλοσύνη από εσάς» σημείωσε στη δεύτερη ανάρτηση.

Οπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, η Μάρσια Κρος διαγνώστηκε με καρκίνο του πρωκτού.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.