Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ποδοσφαιρική ομάδα με 5 αδέρφια στην 11αδα!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ποδοσφαιρική ομάδα με 5 αδέρφια στην 11αδα!

Έχουμε ακούσει για ονομασίες ψητοπωλείων «τα 2 αδέρφια», «τα 3 ξαδέρφια» κτλ. Μια τέτοια ονομασία θα μπορούσε να είχε και η Νίκη Τραγανού.

Η νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική ομάδα, η οποία πήρε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της θα μπορούσε να ονομαστεί η ομάδα με τα 5+1 αδέρφια!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Νίκη Τραγανού φιλοξένησε τον Αστέρα Αμαλιάδας για τον 60 όμιλο με το σκορ να λήγει ισόπαλο (1-1). Το πιο αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως στην 11άδα που παρέταξε ο προπονητής του συλλόγου της Πελοποννήσου, Σπύρος Αντωνόπουλος υπήρχαν 5 αδέρφια.

Οι αδερφοί Κολοτούροι. Ο 27χρονος Στάθης είναι στόπερ, ο 25χρονος Κώστας δεξί μπακ, ο 29 χρονος Χαράλαμπος αριστερό μπακ , ο 31χρονος Νίκος αριστερό χαφ – εξτρέμ και αρχηγός και ο 36χρονος Δημήτρης είναι επιθετικός.

Υπάρχει ένας ακόμα αδελφός στην ομάδα, ο Πέτρος, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Νίκης Τραγανού! Οικογενειακή υπόθεση. Τα πέντε αδέρφια έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί το 2013 αλλά στο τοπικό της Ηλείας και είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται σε Εθνική Κατηγορία και σημείωσαν ένα ανεπανάληπτο γεγονός.

Η πρώτη εμφάνιση των αδερφών το 2013
Όπως αναφέρει το soccerbase, το μακρινό 1928 αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό οι πέντε Ανδριανόπουλοι με συμμετοχή σε πειραϊκό πρωτάθλημα, αλλά ποτέ και οι πέντε μαζί σε τελική φάση πρωταθλήματος.

Προπονητής Νίκης Τραγανού: «Δεν μου έδωσε χαρτάκι ο πρόεδρος»
Η οικογένεια Κολοτούρου αποτελείται από 7 παιδιά και όλα αγόρια, τα οποία κατοικούν στην Σιμίζα Ηλείας!

Για αυτό το άξιας προσοχής περιστατικό μίλησε στο SDNA, ο προπονητής της Νίκης Τραγανού Σπύρος Αντωνόπουλος.

Στον αγώνα της Κυριακής (30/9) κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας χρησιμοποιήσατε στο αρχικό σχήμα της ομάδας πέντε παίκτες που είναι αδέρφια. Σας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο;

«Όχι δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο σε ομάδα. Νομίζω ότι και πανελλαδικά αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός».

Ήταν δική σας απόφαση το να χρησιμοποιήσετε και τους πέντε παίκτες μαζί; Κάποιος θα πει ότι σας έδωσε χαρτάκι ο πρόεδρος…

«Φυσικά και ήταν δική μου επιλογή . Από την στιγμή που η ομάδα είχε μικρό ρόστερ και παράλληλα λίγους διαθέσιμους παίκτες ήταν φυσικό να χρησιμοποιηθούν και οι 5 μιας και κατά την διάρκεια του αγώνα, έγιναν δύο αλλαγές. Τα στατιστικά είναι ωραία, αλλά προέχει η νίκη. Άρα σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα με τα στατιστικά» .

Ένα από τα 6 αδέρφια είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Να υποθέσω ότι αυτό δεν σας έχει ξανατύχει στην καριέρα σας;

«Όχι είναι κάτι το οποίο μου συμβαίνει για πρώτη φορά».

Δείτε την 11άδα
Όρθιοι από αριστερά: Ανδρέας Αντωνόπουλος, Νίκος Κολοτούρος, Λευτέρης Βατσής, Κώστας Κολοτούρος, Γιώργος Γαργαρώνης.

Καθιστοί από αριστερά: Δημήτρης Κολοτούρος, Φώτης Καλογερόπουλος, Φλοριάν Σκοζάι, Ζαν Ακασού, Στάθης Κολοτούρος, Χαράλαμπος Κολοτούρος.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ποδοσφαιρική ομάδα με 5 αδέρφια στην 11αδα!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.