Στο… πόδι το χωριό της Φουρέιρα στην Αλβανία, την περιμένουν να τραγουδήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο... πόδι το χωριό της Φουρέιρα στην Αλβανία, την περιμένουν να τραγουδήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ενδιαφέρον οδοιπορικό στα μέρη όπου πέρασε μερικά από τα παιδικά της χρόνια η Ελένη Φουρέιρα έκανε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησαν κάτοικοι από τα χωριά όπου κατάγονται οι γονείς της τραγουδίστριας αλλά και η δήμαρχος του Πατός (πόλη στη νότια Αλβανία και μικρός δήμος της πόλης Φιέρ από την οποία κατάγεται η Ελένη Φουρέιρα).

«Ότι θα γίνει τόσο διάσημη δεν το πίστευαν ούτε οι γονείς της. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένουμε κάποια στιγμή η Ελένη να έρθει στο χωριό και να την απολαύσουμε σε μια συναυλία εδώ», είπε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Ενώ οι κάτοικοι έστειλαν μήνυμα στην τραγουδίστρια: «Ελένη, όπως ήσουν καλή κοπέλα, μορφωμένη και πολύ σεβαστική, έτσι έμεινες. Μπράβο σου!» και συνέχισαν: «Έχει το αίμα του πατέρα μου και μπράβο στους γονείς της Ελένης γι’ αυτό το κορίτσι. Στεναχωριόμαστε γιατί νομίζω ότι έχει αλλάξει το επώνυμό της. Φουρέιρα είναι; Να ξέρετε είναι παιδί δικό μας, έχει γεννηθεί εδώ. Το όνομά της είναι Εντέλα. Η αλήθεια είναι ότι τα αδέλφια μας στην Ελλάδα την είπαν Ελένη».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.