Έμπλεξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: η αστυνομία ανοίγει ξανά τον φάκελο για τον βιασμό

Έμπλεξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: η αστυνομία ανοίγει ξανά τον φάκελο για τον βιασμό

Άνοιξε και πάλι από την αστυνομία του Λος Άντζελες ο φάκελος της υπόθεσης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κατηγορείται από μία 34χρονη Αμερικανίδα για βιασμό.

Η 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο βιασμό σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009, με την υπόθεση να έρχεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο.

Μάλιστα η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε πως η συγκεκριμένη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους «ανοίγει» και πάλι, προκειμένου να ξεκινήσει νέα έρευνα: «ξανανοίγει η έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης στις 13 Ιουνίου 2009. Οι ντετέκτιβ μας ακολουθούν την ενημέρωση που τους παρείχε το θύμα. Πρόκειται για μία έρευνα που είναι υπό εξέλιξη».

H ίδια έκανε καταγγελία στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τον Ρονάλντο στις 13 Ιουνίου 2009. Λίγο καιρό αργότερα συντάχθηκε από τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο μια 6σέλιδη «δήλωση» στην οποία το φερόμενο θύμα περιγράφει με λεπτομέρειες τον βιασμό της και αναφέρει τις επιπτώσεις από το γεγονός στην ζωή της.

Το κείμενο υπογράφεται από τον ποδοσφαιριστή που αναφέρεται ως «Κύριος C» και το θύμα που αναφέρεται ως «Δεσποινίς C».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.