Καθηγητής έκανε μάθημα στους φοιτητές τους με… αισθησιακή ταινία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθηγητής έκανε μάθημα στους φοιτητές τους με... αισθησιακή ταινία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Καναδός καθηγητής τους τρέλανε όλους!

Αν νομίζετε πως είχατε μια δύσκολη μέρα, καθίστε να μάθετε τι έπαθε καναδός καθηγητής πανεπιστήμιου που το φυσάει και δεν κρυώνει!

Το ερασιτεχνικό βιντεάκι από αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου του Τορόντο δείχνει την κατάμεστη αίθουσα του τμήματος Ψυχολογίας να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Οι 500 κοντά φοιτητές έβλεπαν τον προτζέκτορα να αναπαράγει ταινία πορνογραφικού περιεχομένου και άλλοι ξέσπασαν στα γέλια και άλλοι εγκατέλειψαν την αίθουσα ενοχλημένοι. Ή σοκαρισμένοι!

Το βίντεο ανέβηκε στο Snapchat και το περιστατικό απαθανατίστηκε ακόμα και στην πανεπιστημιακή εφημερίδα «Varsity». Όσο για το πανεπιστήμιο, ο εκπρόσωπός του Don Campbell αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στο City News: «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε προσωπικά ζητήματα». Σημείωσε πάντως πως «είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση και ενθαρρύνουμε τους φοιτητές που αισθάνονται ενοχλημένοι να συζητήσουν το θέμα με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και Ευεξίας».

Ομάδα φοιτητών δήλωσε βέβαια πως ο συγκεκριμένος καθηγητής Ψυχολογίας δεν είναι ξένος στις φάρσες στους σπουδαστές του, ενώ άλλοι υποθέτουν πως δεν ήταν παρά ψυχολογικό πείραμα για κάποια έρευνά του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.