Καθηλώθηκε σε καροτσάκι από μόλυνση σε τατουάζ (ΦΩΤΟ)

Καθηλώθηκε σε καροτσάκι από μόλυνση σε τατουάζ (ΦΩΤΟ)

Η 16χρονη κοπέλα από την Κολομβία βρέθηκε στο αναπηρικό καροτσάκι λόγω ενός τατουάζ.

Η Λουίζα Φερνάντα ποτέ δεν περίμενε ότι η μόλυνση σε τατουάζ που είχε στο στήθος θα ήταν η αιτία να καθηλωθεί σε αναπηρική καρέκλα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά λόγω της επακόλουθης θεραπείας για την κατάθλιψη, έχασε το μωρό της.

Η έφηβη από την κεντρική Κολομβία, όπως αναφέρει η Daily Mail, αρρώστησε αφού έκανε τατουάζ στο στήθος της. Οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα περπατούσε ξανά μετά από τη μόλυνση, η οποία έπληξε τον νωτιαίο μυελό.

Η 16χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια χρειάστηκε θεραπεία για να ξεπεράσει και την κατάθλιψη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το μωρό της.

«Δεδομένου ότι έπρεπε να παίρνω πολλά φάρμακα, έχασα τον γιο που κυοφορούσα. Πριν από έναν χρόνο είχαν κάνει ένα τατουάζ το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βακτήρια τα οποία έπληξαν τον νωτιαίο μυελό και με έκαναν να μην περπατάω», ανέφερε.

«Όταν μου είπαν οι γιατροί πως δεν θα μπορούσα να περπατήσω ξανά ήταν δύσκολο. Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο χρειάστηκα βοήθεια να κάτσω και να σηκωθώ από την καρέκλα, ωστόσο, η μαμά μου δεν είναι αρκετά δυνατή και η κατάσταση ήταν άσχημη», πρόσθεσε.

«Ντρεπόμουν να βγω έξω επειδή οι άνθρωποι με κοιτούσαν, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι καλό να μένεις σπίτι όλη την ώρα», λέει η Λουίζα.

Η νεαρή δήλωσε ότι οι χειρουργοί της είπαν ότι θα χρειαστεί μια ακόμη επέμβαση, καθώς μάχεται για την υγεία της.

Καθηλώθηκε σε καροτσάκι από μόλυνση σε τατουάζ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.