Ραγδαίες εξελίξεις: Κατάθεση – φωτιά για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Ραγδαίες εξελίξεις: Κατάθεση - φωτιά για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Mαρτυρία υπαλλήλου γειτονικού φούρνου ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Mαρτυρία υπαλλήλου γειτονικού φούρνου φαίνεται να αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τον ισχυρισμό ότι ο Ζακ Κωστόπουλος κρατούσε μαχαίρι πριν πέσει νεκρός έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια.

Σε αντίθεση δηλαδή με τα όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο 73χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και ο συγκατηγορούμενός του επιχειρηματίας, το μαχαίρι δεν το είδαν ούτε κάποιοι από τους αυτόπτες ούτε πάνω σε αυτό βρέθηκαν -βάσει της εξέτασης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας- τα αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με τη Real News, ο μάρτυρας που στεκόταν πολύ κοντά στο σημείο του τραγικού περιστατικού περιγράφει τα όσα προηγήθηκαν πριν το 33χρονο θύμα μπει στο κοσμηματοπωλείο, αλλά και όσα ακολούθησαν αφού βγήκε.

Οπως προκύπτει από την κατάθεση που έδωσε στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, το μόνο «φονικό όπλο» που είδε να κρατά ο γνωστός ακτιβιστής ήταν ένα κομμάτι γυαλί. Κι αυτό, βάσει των όσων λέει, το έπιασε στο χέρι του όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο – αφού δηλαδή είχε βγει από το κοσμηματοπωλείο.

Ο πατέρας του Ζακ, Ευθύμιος Κωστόπουλος, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ο 33χρονος δεν είχε κανένα λόγο να κάνει ληστεία. «Ο Ζακ ήταν ένα φοβισμένο παιδί, δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Πρόκειται για δολοφονία και δεν θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ηταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ηταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό. Το παιδί μου δεν είχε λόγο να ληστέψει. Αλλωστε, η Αστυνομία βρήκε χρήματα στο σπίτι του και δεν ήταν λίγα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.