Την έδιωξαν από το GNTM και βγήκε Σταρ Ελλάς!

Την έδιωξαν από το GNTM και βγήκε Σταρ Ελλάς!

Η Ιωάννα Μπέλλα αναδείχθηκε Σταρ Έλλας, όμως μερικές μέρες πριν είχε απορριφθεί από το Greece’s Next Top Model!

Το βράδυ της Κυριακής, ο διαγωνισμός ομορφιάς προβλήθηκε ζωντανά από το «Μακεδονία TV», με παρουσιάστρια την Νικολέτα Ράλλη.

Star Hellas αναδείχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα, που είχε απορριφθεί από το Greece’s Next Top Model, ενώ τους τίτλους Miss Hellas και Miss Young κατέκτησαν οι Μαρία Λεπίδα και Αγγελική Μαυρομάτη αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/BoXfBayHKWj/?utm_source=ig_web_copy_link

Κριτές ήταν οι Νίκος Αναδιώτης, Γκαλένα Βελίκοβα, Πολυξένη Καραμίχα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Πάνος Ζήνας, Χρήστος Χρήστου και Βασίλης Πρεβελάκης, ενώ για πρώτη φορά στην ανάδειξη των νικητριών συμμετείχε (με 30%) το τηλεοπτικό κοινό.

Οι κριτές, λοιπόν, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να μην ενοχλήθηκαν από τις πλαστικές στα χείλη και στήθος που έχει κάνει η 22χρονη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στο Greece’s Next Top Model, και της επέλεξαν ανάμεσα σε 10 φιναλίστ.

Η Ιωάννα Μπέλλα κατάγεται από την Βέροια και είναι πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό, λόγω τραυματισμού. Την κέρδισε όμως το μόντελινγκ κι αυτό χάρη στην ομορφιά και το ύψος της, που φτάνει τα 1,83 μέτρα.

Το όνομά της είχε γίνει viral και λόγω των σκληρών σχολίων που είχε ακούσει από τους κριτές του Next Top Model και την έκαναν να δακρύσει. Αν και δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της, η Ιωάννα δεν κατόρθωσε να τους πείσει, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει στο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.