Πίσω από τις κάμερες: Το μεγάλο «μυστικό» των κοριτσιών του Next Top Model

Πίσω από τις κάμερες: Το μεγάλο «μυστικό» των κοριτσιών του Next Top Model

Ποιος είπε ότι τα πράγματα στο ριάλιτι του STAR είναι όπως φαίνονται;

Στο «Gala» μίλησε συνεργάτης της παραγωγής του «Next Top Model», ο οποίος επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του δίνει τη δική του οπτική όσον αφορά στο τι συμβαίνει στα παρασκήνια των auditions του ριάλιτι μοντέλων.

Και όσα αποκάλυψε είναι πολλά.

«Την περίοδο των κάστινγκ συνέβησαν πολλά και απίστευτα περιστατικά… Υπήρχαν πολλά κορίτσια που έρχονται με τη μητέρα τους η οποία έμενε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Κάποιες μαμάδες μάλιστα προσέγγιζαν στελέχη της παραγωγής και παρακαλούσαν να μεσολαβήσουν, ώστε κάποιες εξ’ αυτών που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, για παράδειγμα, να παίρνουν τα φάρμακά τους στην ώρα τους», σχολίασε και συνέχισε:

«Πολλά κορίτσια άλλαζαν συνεχώς ρούχα και παπούτσια και κάθονταν με τις ώρες μπροστά στους καθρέφτες προσπαθώντας να γίνουν όσο πιο όμορφες και αρεστές στην κριτική επιτροπή. Βοηθούσε η μία την άλλη, ειδικά στην επιλογή του μαγιό προκειμένου να επιλέγει αυτό που ήταν το πιο σεμνό και το λιγότερο προκλητικό.

Βάφονταν και ξεβάφονταν αλλά το μόνο που τις άγχωνε ήταν οι πλαστικές επεμβάσεις και τα τατουάζ τους. Είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν αρέσουν στους κριτές και ρωτούσαν με αγωνία αν αυτή θα μπορούσε να είναι αιτία για να απορριφθούν.

Ωστόσο, αυτό που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό δεν είχε σχέση με την εμφάνιση. Ήταν το ότι, καθώς μέχρι να εμφανιστούν ενώπιον της κάμερας και των κριτών δεν έτρωγαν τίποτα. Μόλις τελείωναν το βράδυ που η παραγωγή έπαιρνε πίτσες για τους τεχνικούς ορμούσαν και δεν άφηναν ψίχουλο. Ήταν φοβερό, άδειαζαν τα κουτιά μέσα σε λίγα λεπτά», δηλώνει ο ίδιος, με την παραγωγή του παιχνιδιού να μην έχει πάρει επίσημα θέση για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.