Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Το πανό των οπαδών του Απόλλωνα είναι για βραβείο – ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Το πανό των οπαδών του Απόλλωνα είναι για βραβείο - ΦΩΤΟ

Κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα.

Οι φίλαθλοι Απόλλωνα και Πανιωνίου πρωταγωνίστησαν σε ένα στιγμιότυπο που μας θύμισε ποιο είναι το ποδόσφαιρο της αναγνώρισης και του σεβασμού στον αντίπαλο.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο χορτάρι και το πανό των φίλων του Απόλλωνα στις εξέδρες της Ριζούπολης το απόγευμα της Κυριακής (30/9).

Ποιος είπε πως οι οπαδοί των ομάδων στις ελληνικές εξέδρες υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για να ανταλλάσσουν υβριστικά συνθήματα και να…αρπάζονται; Όχι βέβαια.

Η πιο ωραία σκηνή (που την λες και στιγμή της χρονιάς) στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος στη Ριζούπολη δεν ήταν τα δύο όμορφα γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ήταν το πανό που σήκωσαν για τις πρόσφυγες οι φίλοι του Απόλλωνα με προσφυγικό περιεχόμενο που φυσικά και δεν θα μπορούσε παρά να αγγίξει και τις ευαίσθητες χορδές των οπαδών του Πανιωνίου που βρέθηκαν στο «Γ. Καμάρας».

«Στις φωτογραφίες των παπούδων σου θα δεις και τους δικούς μου» έγραφε το πανό με αποδέκτες τους 150 οπαδούς του Πανιωνίου. Κι επειδή οι ρίζες και η προσφυγιά ενώνουν, μετά από λίγη ώρα το ίδιο πανό «ταξίδεψε» (και) στην εξέδρα όπου είχαν λάβει θέση οι φίλοι της νεοσμυρνιώτικης ομάδας και σηκώθηκε και από την δική τους πλευρά!

Φοβερές εικόνες που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση των δύο προσφυγικών ομάδων και η αλήθεια είναι πως σπανίζουν εν έτει 2018 στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Το πανό των οπαδών του Απόλλωνα είναι για βραβείο - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.